اشتراک سرپرست وزارت صحت عامه در پنجمین نمایشگاه طبی

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ - ۱۴:۲۰
اشتراک سرپرست وزارت صحت عامه در پنجمین نمایشگاه طبی

سه شنبه، 24 حوت 1400

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، در پنجمین دور نمایشگاه طبی که در شهر کابل برگزار شده بود اشتراک نمود.

در این نمایشگاه دستآوردها، تجهیزات و تولید دوایی به نمایش گذاشته شده است.

سرپرست وزارت صحت عامه، بر تقویت طبابت در افغانستان تاکید کرده و راه اندازی این نمایشگاه را یک فرصت خوب برای تقویت سرمایه گذاری در بخش صحت عنوان کرد.

او هم‌چنان گفت که این چنین نمایشگاه ها یک فرصت خوب و رقابت مثبت را برای سرمایه گذاران به وجود می آورد.

داکتر عباد گفت که در بیست سال گذشته پول های هنگفتی در بخش صحت به مصرف رسیده است؛ اما به دلیل فساد گسترده هیچ دستاوردی در بخش صحت به میان نیامده است.

سرپرست وزارت صحت عامه اضافه کرد که امارت اسلامی افغانستان، متعهد بر بهبود عرضه خدمات صحی است و ما در تلاش استیم تا بخش های گوناگون صحت را تقویت نماییم.

داکتر عباد از رفتن مردم به بیرون از کشور برای تداوی ابراز تاسف کرده گفت که ما در همکاری به کدرهای طبی تلاش خواهیم کرد تا فرصت تداوی امراض گوناگون در داخل کشور برای مردم فراهم نماییم.

سرپرست وزارت صحت عامه گفت که امارت اسلامی از سرمایه گذاران داخلی حمایت می‌کند و تقویت فابریکه های دوایی در داخل کشور از اولویت های ما است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۶:۹
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در دفتر کارش با مسوولان ریاست امور ساختمانی این وزارت نشستی برگزار کرد

این نشست که با حضور محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت، مشاورین مقام و مسوولان ریاست امور ساختمانی برگزار شد، در مورد نظارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۶:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی برای آموزش ترینرها در زمینه مشارکت دیجیتالی جامعه و مدیریت معلومات نادرست برگزار شد

مرکز عملیاتی اضطراری ملی محو پولیو وزارت صحت‌عامه، با حمایت شرکایی بین‌المللی، یک ورکشاپ آموزشی دو روزه را تحت عنوان « مشارکت دیجیتالی جامعه و مدیریت معلومات نادرست » برای ترینرها در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۵:۵۴
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با آقای ژاوشینگ سفیر چین در دفتر کار‌ش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد فراهم‌سازی تجهیزات برای شفاخانه الشفاء، تطبیق برنامه‌های ارتقاء ظرفیت در بخش طب سنتی و چگونگی آغاز و پیشبرد کارهای توسعه و بازسازی شفاخانه حوزوی میرویس در قندهار،. . .

BACK TO NEWS