داکتراحمد مسعود احمدی به حیث رییس صحت‌عامه ولایت بغلان معرفی گردید

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ - ۷:۲۲
داکتراحمد مسعود احمدی به حیث رییس صحت‌عامه ولایت بغلان معرفی گردید

چهار شنبه ۲۷ دلو ۱۴۰۰
داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه ‍‍در ادامه سفرش به ولایت بغلان داکتر احمد مسعود احمدی را به حیث رییس صحت عامه این ولایت معرفی نمود.
معین پالیسی وپلان تغییر و تبدیل را در ادارات یک اصل دانسته و از داکتر احمدی خواست تا در قسمت بهبود عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیاز مندان توجه بیشتر نماید.
علاوه برآن معین پالیسی وپلان از کار و زحمات قاری خالد هجران رییس اسبق صحت عامه بغلان ابراز امتنان و قدر دانی نموده و از بارگاه ایزد متعال برای شان موفقیت های بیشتر را خواهان شد.
از سوی هم داکتر احمد مسعود احمدی رییس جدید التقرر ریاست صحت‌عامه بغلان از اعتماد رهبری امارت اسلامی و وزارت صحت‌عامه بالای خودش ابراز امتنان و قدردانی نموده و وعده سپرد که به خاطر بهبود عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیاز مندان در این ولایت از هیچ نوع سعی وتلاش دریغ نخواهند ورزید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۱
Background image

رییسان جدید برای ریاست‌های صحت‌عامه ولایات فراه و تخار تعیین گردیدند

بر اساس پیشنهاد رهبری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، مولوی شیخ میر صدام رئیس پیشین صحت‌عامه ولایت فراه به‌عنوان رئیس جدید صحت‌عامه ولایت تخار و داکتر محمد ولی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۱
Background image

وزارت صحت‌عامه چهار مرکز صحی را در ولایت خوست با هزینه حدود ۲۷ میلیون افغانی اعمار نموده و به بهره‌برداری سپرد

این مراکز صحی در نتیجه تلاش و هماهنگی وزارت صحت‌عامه با حمایت مالی سازمان بین‌المللی IOM  در چهار ولسوالی این ولایت ساخته شده‌ و به فعالیت آغاز کرد.

در مراسم افتتاح، این مراکز الحاج. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۱:۵۹
Background image

نشست وزارت صحت عامه با یونیسف برای بهبود خدمات اساسی صحی در کشور

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور رسیده گی به چالش‌ها و مشکلات موجود در بخش خدمات صحی اساسی، با مسوولان اداره یونیسف دیدار کرد.

این نشست که با. . .

BACK TO NEWS