مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان از افتتاح یک مرکز صحی در قریه قوش محله ولسوالی فیروز نخچیر در این ولایت خبر می دهند

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۱۴:۱۲
مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان از افتتاح یک مرکز صحی در قریه قوش محله ولسوالی فیروز نخچیر در این ولایت خبر می دهند

ملا محب الله بهاری رئیس صحت‌عامه سمنگان گفت: که ایجاد این مرکز صحی یک اقدام مهم در راستای رسانیدن خدمات صحی و باکیفیت در ساحات دور افتاده برای نیازمندان می‌باشد.

آقای بهاری افزود، این مرکز صحی به حمایت ریاست صحت‌عامه و حمایت مالی دفتر اکتید که هزینه مجموعی ساخت آن مبلغ ۱۲۳۵۱۵۸ افغانی می‌شود اعمار گردیده که امروز با حضور نماینده گان ادارات مختلف رسما افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

گفته می‌شود که این مرکز صحی به ۶۴۵ فامیل که شامل ۱۷۵۰ تن مرد و زن می شود خدمات صحی را فراهم خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۱
Background image

رییسان جدید برای ریاست‌های صحت‌عامه ولایات فراه و تخار تعیین گردیدند

بر اساس پیشنهاد رهبری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، مولوی شیخ میر صدام رئیس پیشین صحت‌عامه ولایت فراه به‌عنوان رئیس جدید صحت‌عامه ولایت تخار و داکتر محمد ولی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۱
Background image

وزارت صحت‌عامه چهار مرکز صحی را در ولایت خوست با هزینه حدود ۲۷ میلیون افغانی اعمار نموده و به بهره‌برداری سپرد

این مراکز صحی در نتیجه تلاش و هماهنگی وزارت صحت‌عامه با حمایت مالی سازمان بین‌المللی IOM  در چهار ولسوالی این ولایت ساخته شده‌ و به فعالیت آغاز کرد.

در مراسم افتتاح، این مراکز الحاج. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۱:۵۹
Background image

نشست وزارت صحت عامه با یونیسف برای بهبود خدمات اساسی صحی در کشور

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور رسیده گی به چالش‌ها و مشکلات موجود در بخش خدمات صحی اساسی، با مسوولان اداره یونیسف دیدار کرد.

این نشست که با. . .

BACK TO NEWS