معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا در نشست بین‌المللی همکاری‌های بشری صحی و ارتقاء مصوونیت جمعی در دوحه اشتراک کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۵۶
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا،  در رأس یک هیأت رسمی، در نشست بین‌المللی مربوط به همکاری‌های بشری صحی و ارتقاء مصوونیت جمعی، که در شهر دوحه کشور قطر برگزار شده بود، اشتراک کرد.

این نشست به هدف تقویت هماهنگی و تلاش‌های مشترک میان شرکایی صحی، نهادهای بین‌المللی و کشورهای کمک‌کننده برگزار گردیده بود.

هدف اصلی هیأت افغانی از اشتراک در این نشست، تنظیم و هماهنگی کمک‌های صحی جهانی مطابق با اولویت‌ها، پالیسی ملی صحت و نیازهای سیستم صحی افغانستان بود، تا کمک‌ها مؤثر، شفاف و پایدار واقع شوند.

همچنان هیأت افغانی تأکید نمود که، تنظیم کمک‌ها در چتر پالیسی ملی، نه‌تنها کیفیت خدمات را بلند می‌برد، بلکه باعث مدیریت بهتر منابع نیز می‌گردد.

محترم مولوی عبدالولی حقانی، بر اهمیت تأمین منابع مالی پایدار و رو به افزایش برای سکتور صحی افغانستان به‌ویژه در عرصه تطبیق واکسین، خدمات ابتدایی صحی، صحت مادر و طفل و آماده گی در برابر امراض عاجل، تأکید ورزید.

محترم معین عرضه خدمات، از کمک‌کننده‌گان بین‌المللی خواست تا همکاری‌های مالی و تخنیکی‌شان را برای سکتور صحی افغانستان بیشتر نمایند وی همچنان گفت: که وزارت صحت‌عامه باورمند است که چنین نشست‌های جهانی در تقویت همکاری‌های مشترک، اعتمادسازی و تأمین خدمات صحی عادلانه و پایدار برای مردم افغانستان بسیار مؤثر است.

از سوی‌هم، محترم معین عرضه خدمات صحی افزود، که وزارت صحت‌عامه متعهد است تا با تمام شرکایی بین‌المللی، در پرتو پالیسی ملی صحت، همکاری‌های مؤثر و پایدار داشته باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۲۵
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت های ترانسپورتی نمی‌توانند، مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی و مواد خام شرکت‌ها و اشخاصی را انتقال و به افغانستان وارد کنند که جواز نامه رسمی تجارت و همچنین اجازه نامه وارد کردن مواد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۸:۳۷
Background image

نشستی به خاطر ارزیابی فعالیت های اجرا شده طب سنتی و تعیین اولویت های کاری برای آینده آن برگزار شد

در این نشست محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا وادویه، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری، شیخ محمد طاهر حلیم رییس عمومی دفتر مقام و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۸:۲۹
Background image

یک برنامه آموزشی ۶ روزه  ریفریشر تغذیه مادران، نوزادان و اطفال خورد سال (  MIYCN ) برای ۶۱ تن  از مشاورین تغذی از ۶۵ کلینیک ولایت فراه دایر شد

این برنامه نظر به هدایت داکتر محمدولی احمدزی، رئیس صحت‌عامه ولایت فراه با همکاری مؤسسه ریلیف انترنشنل، به مدت شش روز مطابق اصول، معیارها و پالیسی‌های وزارت صحت‌عامه ا.ا. افغانستان. . .

BACK TO NEWS