ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی IHR-2005 در وزارت صحت‌عامه با موفقیت به پایان رسید

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۸
moph

ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی بر بنیاد مقررات بین‌المللی صحی (IHR-2005) که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه برگزار گردیده بود، با موفقیت پایان یافت.

در این ورکشاپ، محترم معین عرضه خدمات صحی، رئیسان مرکزی وزارت، نماینده‌گان وزارت‌های مختلف و ایدوین سینیزا رئیس سازمان صحی جهان (WHO) برای افغانستان اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی اظهار داشت که این ورکشاپ یک فرصت ارزنده برای وزارت صحت‌عامه بود تا از این طریق، دستاوردها، چالش‌ها و کمبودی‌ها را به‌گونهٔ واضح بررسی و اصلاح نماید و یک برنامه روشن برای آینده ترسیم کند.

همچنان، محترم معین عرضه خدمات صحی افزود که این روند به تقویت ظرفیت‌ها در جلوگیری از شیوع بیماری‌ها، پاسخ‌گویی سریع و تأمین مصئونیت صحی بر بنیاد معیارهای بین‌المللی کمک می‌نماید. وی ابراز امیدواری کرد که نتایج این ارزیابی، نقشه‌های انکشافی سال‌های آینده را برای ما فراهم ساخته و بنیاد پلان‌های استراتیژیک ما را تقویت خواهد کرد.

در ادامه این برنامه، ایدوین سینیزا رئیس سازمان صحی جهان  برای افغانستان گفت که تکمیل این ارزیابی یک گام مهم در جهت شناسایی مشترک ظرفیت‌ها، نیازها و اولویت‌های صحی کشور است. او این روند را نه‌تنها یک ارزیابی، بلکه یک پروسه همکاری و انکشافی دانست که هدف آن تطبیق مقررات IHR-2005 و تقویت ظرفیت‌های ملی صحی می‌باشد. وی اطمینان داد که WHO به همکاری‌های تخنیکی خود در این بخش ادامه خواهد داد.

همچنان، داکتر عنایت‌الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، در یک پریزنتیشن معلومات و دستاوردهای سال‌های گذشته مرتبط به ارزیابی‌های مشترک خارجی را به اشتراک کننده‌گان ارائه کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره سوم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره سوم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

کارکنان میدان‌های هواییو طیاره‌ها (پیلوت، انجینر و خدمه) به هیچ صورت نمی‌توانند، مواد غذایی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۴۰
Background image

یک ورکشاپ آموزشی هفت‌روزه به‌منظورارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، از سوی ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض برگزار گردید

در این برنامه آموزشی، ۹۰ تن از کارمندان صحی ولایات لوگر و میدان‌وردک اشتراک داشتند. در این ورکشاپ، موضوعاتی از جمله وقایه و کنترول امراض غیرساری، تشخیص مقدم، تداوی، ریفر بیماران به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۳۵
Background image

امضای قرارداد بیش از ۲۳ هزار دالری برای تقویت ظرفیت مدیریت بیماری شکر در شفاخانه حوزوی هرات

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت ظرفیت بخش کنترول و مدیریت بیماری شکر (دیابت) در شفاخانه حوزوی ولایت هرات، با مؤسسه Welfare Organization for Poverty Reduction and Advocacy (WOPRA) قرارداد. . .

BACK TO NEWS