مسوولان شرکت ابن سینا که در راس آن یک تاجر افغان واقع کشور ترکیه می باشد یکمقدار ادویه و لوازم طبی  را از طریق اتاق تجارت و صنایع افغانستان به وزرات صت‌عامه تسلیم کرد

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۶ - ۱۰:۱۹
مسوولان شرکت ابن سینا که در راس آن یک تاجر افغان واقع کشور ترکیه می باشد یکمقدار ادویه و لوازم طبی  را از طریق اتاق تجارت و صنایع افغانستان به وزرات صت‌عامه تسلیم کرد

این ادویه که ارزش آن حدود 30000 هزار دالر امریکایی می شود در حضور داشت مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه و نماینده گان ادارات مختلف تسلیم داده شد.

مولوی محمد اسحق صاحبزاده به نماینده گی از وزارت صحت‌عامه و مردم افغانستان از همکاری شرکت ابن سینا ابراز امتنان و قدر دانی نموده گفت: ما این ادویه و لوازم طبی را به ولایات دور دست و ولایاتی که به آن ضرورت دارند ارسال خواهیم کرد.

معین مالی واداری همچنان از تجار ملی خواست تا وزارت صحت‌عامه و مردم افغانستان را در این راستا بیشتر همکاری نمایند تا به نیازمندی های بیماران در مرکز و ولایات رسیده گی شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS