داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک نمود

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۲ - ۱۶:۲۹
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک نمود

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز دستآوردهای سفر اش را که اخیر به کشور ایران رفته بود طی یک نشست خبری با رسانه ها شریک کرد.

سرپرست وزارت صحت عامه، هدف از این سفر اش را اشتراک در نشست (جی 5) گروه 5 حوزه سلامت و جلب همکاری‌های کشور ایران در بخش صحت در افغانستان عنوان کرد. 
 
داکتر قلندر عباد گفت که در نشست "جی 5" روی همکاری های مشترک کشورهای شامل این گروه در پیوند به چگونه‌گی جلوگیری امراض ساری و مبارزه با ویروس کرونا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و اعضای این گروه تعهد نمودند که در این راستا همکاری می‌کنند.

سرپرست وزارت صحت عامه تاکید کرد که در این نشست در بخش مبارزه با ویروس پولیو در افغانستان از سوی اعضای این گروه تعهد صورت گرفت.

افغانستان، ایران، پاکستان، عراق و سازمان صحی جهان اعضای گروه "جی 5" هستند و این نشست از سوی سازمان صحی جهان در کشور ایران برگزار شده بود.

هم‌چنان سرپرست وزارت صحت عامه، افزود که در این سفر با مقامات صحی کشور ایران در رابطه به همکاری های این کشور در بخش تقویت صحت به ویژه تکمیل کار ساختمانی دو شفاخانه که از سوی این کشور در ولایت های بامیان و کابل اعمار میگردد، ایجاد بخش های بایو میدیکل، جراحی قلب، رادیو تراپی، جلب سرمایه گذاری در بخش سکتور خصوصی، تسهیل روند اخذ ویزه برای مریضان صحبت نمودیم.

سرپرست وزارت صحت عامه، ارتقای ظرفیت کارکنان صحی را یک امر ضروری خوانده اضافه نمود  از مراکز آموزشی طبی کشور ایران دیدن نموده، و مسوولان صحی این کشور تعهد کردند که داکتران افغان را در راستای جذب آنان در بخش های تخصص، فوق تخصص و دیگر برنامه های آموزشی همکاری می‌کنند.

او هم‌چنان گفت که در ادامه این سفر، از مراکز صحی کشور ایران همراه با یک تیم تخنیکی به منظور استفاده از ساختارهای صحی این کشور و تقویت سیستم صحی افغانستان دیدن نمودیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۶:۱
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه از آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت صورت گرفت

در جریان این نظارت، به مسوولان مربوطه در مورد رعایت مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه و کاهش و جلوگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، توصیه‌های لازم ارائه گردید؛ تا صحت مردم محفوظ مانده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۵:۴۵
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت عامه و هیآت همراهش از روند ارائه خدمات و بخش‌های مختلف بانک خون مرکزی دیدار کرد

در جریان این دیدار، محترم معین مالی و اداری از تلاش‌های کارمندان بانک مرکزی خون قدردانی کرده و بر بهبود کیفیت خدمات، ارائه خدمات معیاری به مراجعین و تقویت هماهنگی تأکید نمود.

همچنان،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۵۸
Background image

تیم سیار متخصصین چشم وزارت صحت‌عامه، کمپاین خدمات صحی چشم را در ولسوالی‌های ازره و برکی‌برک ولایت لوگر با موفقیت به پایان رسانید

در جریان این کمپاین، در ولسوالی برکی‌برک ۲۵۸۳ بیمار معاینه، ۲۱۱ عملیات چشم اجرا و ۳۷۴ جوره عینک توزیع شد. همچنان در ولسوالی ازره ۱۸۰۷ بیمار معاینه، ۱۰۸ عملیات چشم اجرا و ۴۲۶ جوره عینک. . .

BACK TO NEWS