سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در نشست "مرور ماموریت برنامه ملی کنترل توبرکلوز" اشتراک نمود.

Panah_moph
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۳ - ۱۴:۳۷
سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در نشست "مرور ماموریت برنامه ملی کنترل توبرکلوز" اشتراک نمود.

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در نشست "مرور ماموریت برنامه ملی کنترل توبرکلوز" اشتراک نموده و از کارکردهای این اداره در راستای مبارزه با بیماری توبرکلوز استقبال کرد.
سرپرست وزارت صحت عامه، امراض ساری به خصوص بیماری توبرکلوز را در افغانستان یک چالش صحی خواند.
داکتر قلندر عباد هم‌چنان تاکید کرد که وزارت صحت عامه متعهد بر محو توبرکلوز در افغانستان است و ما از تمام نهادهای بین المللی که این وزارت را در این راستا همکاری میکند حمایت و از تلاش های آنان قدردانی می‌نماییم.
سرپرست وزارت صحت عامه، در ادامه سخنانش اضافه کرد:" وزارت صحت عامه یک نهاد غیر سیاسی است و هدف ما ارایه خدمات صحی می‌باشد و از جامعه جهانی می‌خواهیم که ما را در تقویت خدمات صحی همکاری نماید."

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۲۵
Background image

یک باب لابراتوار مجهز برای تشخیص بیماری های ملاریا  در شفاخانه حوزوی بلخ فعال شد

این لابراتوار به شکل مجهز و معیاری با حمایت ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، برای تشخیص بیماری های ملاریا در شفاخانه حوزوی بلخ فعال گردید که گام مهمی در راستای تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۸
Background image

امضای قرارداد ۱۱۸ هزار دالری برای تقویت و گسترش خدمات صحی در ولایت فراه

وزارت صحت عامه با هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشندگان ولایت فراه، با مؤسسه Relief International قرارداد به ارزش (۱۱۸,۰۷۹) یکصد و هجده هزار و هفتاد و نه دالر به امضا رسانید.

این. . .

BACK TO NEWS