بیمه صحی از پرداخت هزینه گزاف در تداوی جلوگیری میکند
وزارت صحت عامه کشور، امروز با راه اندازی یک همایش، برای حمایت از بیمه صحی و پوشش صحی همهگانی دادخواهی نمود.
این همایش به منظور دادخواهی ترویج فرهنگ بیمه صحی، تقویت منابع مالی در سکتور صحت، بلند بردن کیفیت خدمات صحی و پوشش صحی همهگانی راه اندازی شده است.
داکتر قدیر قدیر رییس عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، بیمه صحی را یک امر مهم و مؤثر در راستای پوشش صحی همهگانی و جلوگیری از مصارف گزاف صحی در کشور عنوان کرد.
داکتر قدیر میگوید که، برای حفظ دستآوردهای وزارت صحت عامه که در مدت یک ونیم دهه گذشته داشته است، تقویت منابع مالی و ایجاد بیمه صحی یک نیاز جدی برای این وزارت میباشد. در حال حاضر 75 درصد هزینه خدمات صحی از سوی مردم، 20 درصد از سوی شرکای بین المللی و 5 درصد از سوی حکومت پرداخت میگردد که با قطع کمک های بیرونی بخش صحت به مشکل مواجه خواهد شد.
داکتر قدیر همچنان گفت:" وزارت صحت عامه در یک و نیم دهه گذشته دستآوردهای چشمگیر در بخشهای گوناگون صحی داشته است. افزایش میزان دسرسی مردم از 9 درصد به 90 درصد، افزایش مراکز صحی از 300 به 3300، افزایش کادرهای صحی به ویژه نرس و قابله از 400 تن به 15هزار تن، بهبود وضعیت تغذی در کشور و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان از جمله دستآوردهای عمده سکتور صحت در این مدت میباشد."
از سوی هم، آقای غلام حیدر جیلانی معین وزارت کار و امور اجتماعی، بیمه صحی را یک نیاز مبرم برای مردم خوانده گفت که ایجاد اداره بیمه صحی، مردم را در پرداخت هزینه صحی کمک میکند.
وزارت صحت عامه برای نهادینه ساختن بیمه صحی در کشور، مسوده بیمه صحی را تدوین نموده و به وزارت عدلیه فرستاده است.
بیمه صحی نه تنها از مصارف گزاف برای تداوی جلوگیر میکند، عرضه خدمت صحی یکسان و با کیفیت را نیز برای مردم فراهم میکند. با بیمه صحی نگرانی شهروندان کشور در رابطه به پرداخت هزینه تداوی برطرف خواهد شد، چراکه پرداخت هزینه تداوی به دوش اداره بیمه میباشد.