نشستی به خاطرآغاز دور دوم و ختم دور اول همکاریهای تخنیکی اتحادیه اروپا با وزارت صحتعامه راه اندازی شد

این نشست با حضور داکتر وحید مجروح معین عرضه خدمات صحی وزارت صحتعامه، نمایندگان اتحادیه اروپا در افغانستان، دفتر جی آی زید و ادارات مختلف دیگر در تالار سهیلا صدیق راه اندازی شد.
داکتر وحید مجروح معین عرضه خدمات صحی وزارت صحتعامه در این نشست گفت: من به نمایندگی از وزارت صحت عامه افغانستان از ختم دور اول همکاریهای تخنیکی و مالی اتحادیه اروپا که از طریق دفتر جی آی زید به وزارت صحتعامه کشور نموده است ابراز امتنان نموده و آغاز دور دوم این همکاریها را یک گام موثر در راستای بهبود تقویت سیستم صحی افغانستان میدانم.
معین عرضه خدمات صحی در ادامه سخنانش علاوه نمود، اتحادیه اروپا یکی از شرکای مهم وزارت صحتعامه به شمار می رود و وزارت صحتعامه در دور اول با استفاده از همکاریهای تخنیکی و مالی این اتحادیه دستاورد های خوبی را در سکتور صحی کشور داشته است.
داکتر مجروح در ادامه افزود، خواست ما از اتحادیه اروپا، دفتر جی آی زید و دیگر شرکای صحی این است که برعلاوه این موارد در قسمت سیستم سازی مراکز صحی، نظارت و ارزیابی، ایجاد سیستم سوابق بیماران در شفاخانهها، جلوگیری از امراض ساری مزمن و موارد مهم دیگر با وزارت صحتعامه همکاری نمایند تا باشد سیستم صحی کشور بیشتر از بیش تقویه و پاسخگوی نیازمندیهای مردم گردد.
همچنان آقای Wim Riepma به نمایندگی از اتحادیه اروپا در این نشست گفت: خوشحالم که امروز در محفل ختم دور اول همکاریهای تخنیکی و مالی اتحادیه اروپا و آغاز دور دوم این همکاریها که از طریق دفتر جی آی زید به وزارت صحتعامه افغانستان صورت میگیرد قرار داریم.
آقایWim در ادامه افزود، اتحادیه اروپا سالهای زیادی میشود که دولت افغانستان و وزرات صحتعامه را در بخش های مختلف کمک و همکاری میکند و این اتحادیه به همکاری های خود در آینده با دولت افغانستان و وزارت صحتعامه ادامه خواهد داد.
از سویهم داکتر حشمت علی مسوول پروژه کمکهای تخنیکی به وزارت صحتعامه که از طریق دفتر جی آی زید صورت میگیرد گفت: دور اول همکاریهای تخنیکی و مالی اتحادیه اروپا به وزارت صحتعامه افغانستان از سال 2016 آغاز و تا 2020 ادامه داشت. اکنون ما شاهد آغاز این همکاریها در دور دوم با وزارت صحتعامه از طریق دفتر جی آی زید به همکاری مالی اتحادیه اروپا میباشیم که شامل، حکومت داری، تکمیل پروژه های دور اول، هماهنگی منابع، مبارزه با ویروس کرونا، بخش های تخنیکی، ارتقای ظرفیت، تدوین استراتیژی ها و دیگر موارد مهم میباشد.