دیدار معین پالیسی و پلان با معاون کمیته بین المللی صلیب سرخ

Panah_moph
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ - ۱۶:۲۷
دیدارمعین پالیسی و پلان با معاون کمیته بین المللی صلیب سرخ

داکتربشیرنورمل معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه با آقای خضرالطری معاون کمیته بین المللی صلیب سرخ در افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار آقای خضرالطری از ایجاد یک باب شفاخانه ارتوپیدی در ولایت فراه، بازسازی شفاخانه ارتوپیدی ولسوالی اندر ولایت غزنی و ادامه همکاری های صحی کمیته بین المللی صلیب سرخ با شفاخانه میرویس در ولایت قندهار به رهبری وزارت صحت‌عامه خبر داد.

علاوه بر آن معاون کمیته صلیب سرخ در افغانستان از راه اندازی نشست ملی ای به خاطر ادامه روند عرضه خدمات صحی به طورعادی و متضرر نه ساختن آن از سوی جناح های مختلف با نمایندگان ادارات ملی و بین المللی، دولت افغانستان و مخالفین دولت در آینده نزدیک به اشتراک کنندگان معلومات داد.

از سوی‌هم معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه از کمک و همکاری های کمیته بین المللی صلیب سرخ در افغانستان با سکتور صحی ابراز امتنان و قدردانی نموده و خواهان همکاری های بیشتر این نهاد به وزارت صحت‌عامه کشور گردید.

در ادامه این نشست معاون کمیته صلیب سرخ از رهبری وزارت صحت‌عامه خواست تا کارمندان صحی این نهاد را واکسین کرونا نمایند که به خاطر تطبیق آن به مسوولان مربوطه هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ - ۱۴:۱۰
Background image

رییس عمومی سازمان همکار‌ی‌های فلسطین همراه با یک تیم هفت نفری برای شریک سازی دانش طبی شان به افغانستان آمده است

دو‌شنبه، 13 ثور ۱۴۰۰

داکتر وحید مجروح سرپرست وزارت صحت عامه، با رییس عمومی سازمان همکاری‌های کشور فلسطین و تیم‌ همراه شان دیدار و گفتگو نمود.

رییس سازمان همکاری‌های کشور فلسطین هدف از. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۳ - ۱۱:۴۳
Background image

چگونه‌گی مبارزه با موج سوم ویروس کرونا مورد ارزیابی قرار گرفت

داکتر وحید مجروح سرپرست وزارت صحت‌عامه، امروز در نشستی کارکردهای ادارات صحی را در پیوند به موج سوم ویروس کرونا مورد ارزیابی قرار داد.

در این نشست، مسوولان کمیته های تخنیکی مبارزه با. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۱۴:۱۶
Background image

نخستین کمیته اخلاق طبابت در شفاخانه ملالی زیژنتون ایجاد گردید

یک‌شنبه، 12 ثور 1400

داکتر وحید مجروح سرپرست وزارت صحت عامه کشور، امروز در مراسم گشایش نخستین کمیته اخلاق طبابت در شفاخانه ملالی زیژنتون اشتراک نموده سخنرانی کرد.

سرپرست وزارت صحت. . .

BACK TO NEWS