نشستی با حضور محترم مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری و محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه با استادان برنامه اکمال تخصص راه اندازی شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ - ۱۱:۵۶
MOPH

در این نشست اشتراک کننده گان در مورد پروسه اخذ امتحان ترینری تخصص از نزد کاندیدان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه این نشست معینان وزارت صحت‌عامه فیصله نمودند تا کمیته ای را که متشکل از استادان تخصص، نماینده گان ریاست عمومی اکمال تخصص و هیآت رهبری وزارت صحت‌عامه تعیین گردد تا در مورد تاریخ اخذ امتحان، اعلان نتایج وموضوعات مهم دیگر در این مورد تصمیم بگیرند تا اجراات بعدی ای که در نظر است صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۱:۴
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره نهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت های وارداتی نمی‌توانند، ادویه و محصولات صحی را به طور انحصاری به دواخانه های عمده و پرچون مربوط خویش، توزیع کنند.

عمده فروشی ها به هیچ صورت نمی توانند مواد غذایی، ادویه و محصولات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۹:۲
Background image

برگزاری نشست کمیته بین‌الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

نشست کمیته بین الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی تحت رهبری محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه،ا.ا. افغانستان در تالار وزارت صحت‌عامه دایر گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۵۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار ساختمان جدید یک مرکز صحی اساسی (BHC) در منطقه مندول، ولسوالی کوراج ولایت نورستان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، مالی و حسابی و اداری وزارت صحت عامه شماری از نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان پروسه آفر گشایی  در وزارت صحت عامه گفتند:. . .

BACK TO NEWS