امضای قرارداد با مؤسسه دایوو برای ارائه خدمات روانی و اجتماعی در پکتیا و بامیان

rasooli_admin
Sun, Apr 12 2026 12:24 PM
MOPH

وزارت صحت عامه با مؤسسه دایوو (DAWEO) به هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشند‌ه گان ولایات پکتیا و بامیان، قراردادی را به ارزش (۱۴۵۰۴۸) یک‌صد و چهل‌وپنج هزار و چهل‌وهشت دالر امضا کرد.

این قرارداد برای مدت یک سال به امضا رسیده است. که بر اساس آن، خدمات حمایت‌های روانی و اجتماعی (PSS) از طریق سه مرکز تداوی معتادین در ولایت بامیان و دو مرکز صحی در ولایت پکتیا به باشنده‌گان این ولایات ارائه خواهد شد.

مسوولان وزارت صحت‌عامه گفتند که این قرارداد به منظور بلند بردن کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی و کاهش مشکلات صحی مردم امضا شده است که با تطبیق آن، (۴۱۲۰) تن از باشنده‌گان ولایات پکتیا و بامیان از خدمات مرتبط به حمایت های روانی و اجتماعی مستفید خواهند شد و برای ۱۴ تن در بخش صحی زمینه کار فراهم می‌شود.

از سوی‌هم، نماینده‌گان مؤسسه دایوو (DAWEO) نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق با معیارهای تعیین‌شده تطبیق کرده و توجه ویژه به رفع نیازهای صحی مردم خواهند داشت.

Latest news

Mon, Apr 27 2026 3:28 PM
Background image

AFDA Delegation Travels to Bangladesh to Strengthen Pharmaceutical Cooperation and Trade

A technical delegation from the Afghanistan Food and Drug Authority (AFDA) of the Ministry of Public Health, led by Hafiz Dr. Naeemullah Ayoubi, Director General of Pharmaceutical and. . .

Mon, Apr 27 2026 3:15 PM
Background image

Foundation Laid for First of 318 District Hospitals in Jowzjan, Expanding Rural Healthcare Access

During his official visit to Jowzjan Province, the IEA Minister of Public Health, Mawlawi Noor Jalal Jalali, laid the foundation stone for the Mangajik District General Hospital, a. . .

Mon, Apr 27 2026 2:21 PM
Background image

Balkh Public Health Director Meets Uzbekistan Health Minister to Strengthen Health Cooperation

In his office, Rahmatullah Mansoor, Director of Public Health of Balkh Province, met with Uzbekistan’s Minister of Health, Mr. Asilbek Khudayarov, and his accompanying delegation to. . .

BACK TO NEWS