وزارت صحتعامه با مؤسسه CARE به ارزش نزدیک به ۳۰۰ هزار دالر برای ارائه خدمات صحی در ولایت بلخ تفاهمنامه امضا کرد
وزارت صحتعامه به منظور ارائه خدمات صحی در ولایت بلخ، تفاهمنامهای را به ارزش (۲۹۹۹۹۸) دوصد و نود و نه هزار و نهصد و نود و هشت دالر امریکایی با مؤسسه CARE به امضا رسانید.
این تفاهمنامه به منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی مردم، برای مدت یازده ماه به امضا رسید که بر اساس آن، از طریق دو مرکز صحی، (۱۶۸۷۵) تن از باشندهگان این ولایت از خدمات صحی مستفید شده و برای (۳۸) تن زمینه کار در بخش صحی فراهم خواهد شد.
از سویهم، نمایندهگان مؤسسه CARE نیز اطمینان دادند که این پروژه را در جریان یازده ماه، مطابق تمام معیارهای تعیینشده بهگونه درست تطبیق کرده و برای برآوردهسازی نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند کرد.
