از هفته جهانی واکسیناسیون و افتتاح کمپاین واکسین کرونا تجلیل به عمل آمد

Panah_moph
Tue, May 31 2022 3:43 PM
از هفته جهانی جهانی واکسیناسیون و افتتاح کمپاین واکسین کرونا تجلیل به عمل آمد

سه‌شنبه، 10 جوزا 1401

وزارت صحت عامه امارت اسلامی افغانستان، از هفته جهانی واکسین و افتتاح کمپاین سراسری واکسین کرونا طی مراسمی تجلیل به عمل آورد.

محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون دوم رییس الوزراء امارت اسلامی افغانستان، از تطبیق واکسین در کشور استقبال نموده گفت که امارت اسلامی از هر نوع واکسین برای جلوگیری از امراض و نجات جان مردم موثر باشد حمایت می‌کند.

مولوی حنفی از افزایش تعداد معتادین در بیست سال گذشته به دلیل کشت مواد مخدر انتقاد کرده تاکید کرد که امارت اسلامی کشت مواد مخدر را در سراسر کشور ممنوع قرار داده است.

معاون دوم رییس الوزراء گفت که افغانستان در طول چهاردهه موارد تهاجم بسیاری از کشورها قرار گرفته و متاسفانه این کار کشور را از هر جهت به خصوص صحت، تعلیم، فرهنگ،زراعت و دیگر بخش ها متاثر ساخته است و اکنون وقت آن است که کشورها باید افغانستان را حمایت نماید تا بخش های آسیب دیده دوباره احیا گردد.

هم‌چنان داکتر قلندر عباد سرپرست وزیر صحت عامه، تطبیق واکسین را یک امر مهم در راستای جلوگیری از امراض دانسته گفت که با تطبیق واکسین سالانه از مرگ و میر۳میلیون طفل جلوگیری می شود .

داکتر قلندر عباد علاوه نمود: ما می توانیم که هموطنان خویش را از مصابیت به امراض کشنده قابل وقایه همچون کرونا، سرخکان٬ فلج اطفال و سینه و بغل و دیگر امراض که باعث مرگ و میر افراد جامعه می گردد با تطبیق نمودن واکسین های با کیفیت و به موقع نجات دهیم.

سرپرست وزارت صحت عامه اظهار نمود: تلاش ها برای امحای مرض فلج اطفال در سراسر کشور جریان دارد. از آغاز سال جاری تا اکنون تنها یک واقعه مثبت در سراسر کشور گزارش شده است که برای جلوگیری از گردش ویروس پولیو وزارت صحت عامه کمپاین های موفق را انجام داده است.

او هم‌چنان گفت: وزارت صحت عامه به همکاری مالی و تخنیکی GAVI،UNICEF، وWHO در سال گذشته به 1.5 میلیون طفل زیرسن یک سال دوز دوم پنتا به6.7 میلیون مادران واکسین تیتانوس 2.9میلیون واکسین سرخکان اطفال مورد هدف تطبیق شده است و قرار است در جریان سال جاری به سطح کشور1.9 میلیون اطفال واکسین پنتا و 9.5 میلیون واکسین تیتانوس یا دفتری و 6.9 میلیون طفل واکسین سرخکان تطبیق نماییم.

مسوول سازمان صحی جهان برای افغانستان DR Luo Dapeng از راه اندازی کمپاین واکسین کرونا و هفته جهانی واکسین حمایت نموده گفت که سازمان صحی جهان متعهد است تا از تطبیق واکسین در افغنستان حمایت نماید.

او هم‌چنان گفت: همه گیری کرونا بحران جدی است که جهان را تهدید می نماید، و افغانستان هم در خطر ویروس جدی کرونا قرار دارد .به همین منظور وزرات صحت عامه کمپاین واکسیناسیون سراسری کووید 19 را روی دست گرفته تا بتوانند 5 میلیون افراد واجد شرایط را در تمام کشور برای شان واکسین تطبیق نمایند.

از سوی هم، داکتر عبدالقدیر موسی سرپرست اداره صندوق وجهی ملل متحد برای اطفال (UNICEF) واکسین را ارزانترین راه برای جلوگیری از امراض عنوان کرده و بر حمایت اداره یونیسف از وزارت صحت عامه تاکید کرد.

Latest news

Mon, Apr 27 2026 3:28 PM
Background image

AFDA Delegation Travels to Bangladesh to Strengthen Pharmaceutical Cooperation and Trade

A technical delegation from the Afghanistan Food and Drug Authority (AFDA) of the Ministry of Public Health, led by Hafiz Dr. Naeemullah Ayoubi, Director General of Pharmaceutical and. . .

Mon, Apr 27 2026 3:15 PM
Background image

Foundation Laid for First of 318 District Hospitals in Jowzjan, Expanding Rural Healthcare Access

During his official visit to Jowzjan Province, the IEA Minister of Public Health, Mawlawi Noor Jalal Jalali, laid the foundation stone for the Mangajik District General Hospital, a. . .

Mon, Apr 27 2026 2:21 PM
Background image

Balkh Public Health Director Meets Uzbekistan Health Minister to Strengthen Health Cooperation

In his office, Rahmatullah Mansoor, Director of Public Health of Balkh Province, met with Uzbekistan’s Minister of Health, Mr. Asilbek Khudayarov, and his accompanying delegation to. . .

BACK TO NEWS