قابل توجه کاندیدان امتحان  Comprehensive۱۴۰۳

akbari_admin

کاندیدان محترم که خواهان سپری نمودن امتحان Comprehensive می باشند، نقاط ذیل را در نظر گیرند:

۱-تکمیل و تأیید مونوگراف حتمی می باشد.

۲- دوکتوران محترم که پروگرام تخصص خویش را تکمیل ولی مونوگراف شان تکمیل و تأیید نگردیده است، مطابق فیصله کمیته علمی ریاست عمومی اکمال تخصص، پروتوکول های خویش را قبل از تاریخ ۱۷/۲/۱۴۰۳ به ریاست عمومی اکمال تخصص تسلیم نمایند، بعد از تاریخ متذکره پروتوکول های شان اخذ نه میگردد.

۳- کاندیدان محترم باید فایل دوره تریننگ (نمرات) خویش را به ریاست عمومی اکمال تخصص بسپارند.

۴- برای امتحان Comprehensive سال ۱۴۰۳ ریفرنس های سال ۱۴۰۲ می باشد که قبلاً در سایت وزارت محترم صحت عامه نشر گردیده است.

۵- تاریخ اخذ امتحان بعداً به نشر سپرده خواهد شد.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۸
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه!

قابل توجه متخصصین محترم رشته داخله عمومی و فامیلی میدیسن!

شفاخانه FMIC برای سال 1405 هـ ش برنامه اکمال تخصص، 2 تن ترینی را در رشته نیورولوژی جذب می نماید، متخصصین محترم رشته داخله . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۱:۳۹
Background image

اطلاعیه ثبت نام بست های ترینی تخصصی سال ۱۴۰۵!

اطلاعیه ثبت نام بست های ترینی تخصصی سال ۱۴۰۵!

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۰:۴۰
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی امورکارکنان وزارت صحت‌عامه!

به اطلاع آن عده از داکتران ترینی محترمی که در برنامه اکمال تخصص سال ۱۴۰۵موفق گردیده اند رسانیده می شود تا به خاطر طی مراحل کارهای شمولیت شان در این برنامه به شفاخانه های تخصصی مرکز و . . .

Back to announcements