در ماه گذشته در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین  ریاست صحت عامه ولایت بلخ، ۵۱ تن از افراد معتاد تحت تداوی رایگان قرار گرفته و پس از تکمیل یک دوره تداوی، به خانه‌های‌شان برگشتند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۳۴
MOPH

داکتر نیاز محمد جویا، آمر این شفاخانه گفت:که تداوی بیماران معتاد مسئولیت اساسی ما بوده و با تعهد کامل این مسئولیت را انجام می‌دهیم. وی افزود که، روند تداوی بیماران معتاد در این شفاخانه از ۴۵ تا ۹۰ روز ادامه دارد و کارکنان صحی خدمات گوناگون صحی را برای آنان ارائه می‌کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۳:۴۱
Background image

از سکتور صحی خصوصی ولایت کاپیسا به‌منظور جلوگیری از قیمت‌فروشی و تأمین عرضه خدمات معیاری ادویه، نظارت صورت گرفت

این نظارت که در یک ماه گذشته از طرف مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کاپیسا در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت صورت گرفت، شامل ۷۷ مرکز صحی خصوصی بود، که در نتیجه آن، ۴۲ باب دواخانه، ۹ باب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۳:۳۰
Background image

نشستی به خاطر توزیع ادویه، تجهیزات طبی و غیرطبی برای مراکز صحی در ولایت بغلان برگزار شد

این نشست با حضور معاون ریاست صحت‌عامه، هیأت تخنیکی مربوطه و نماینده اداره یونیسف در ولایت بغلان برگزار گردید.

این نشست، به خاطر یک مقدار ادویه و تجهیزات طبی وغیر طبی که از طرف اداره. . .

BACK TO NEWS