محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا، و هیآت همراهش در جریان یک سفر رسمی به عربستان سعودی با خانم داکتر حنان البلخی، رئیس حوزه شرقی سازمان صحی جهان (WHO) و کریس الیَس، رئیس بخش انکشاف جهانی بنیاد گیتس، دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۲۸
moph

در این دیدار که وزیر صحت پاکستان نیز حضور داشت، درباره همکاری‌های توسعه‌ای صحی افغانستان، اولویت‌های صحی، کنترول و جلوگیری از بیماری‌های ساری و غیرساری، تقویت سیستم مراقبت (سرویلانس) بیماری‌ها، اصلاحات در بخش مبارزه با پولیو، تقویت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات معیاری و باکیفیت صحی در مناطق دوردست و گسترش همکاری‌ها در بخش صحت، بحث های همه‌جانبه صورت گرفت و تعهدات مشترکی برای همکاری‌های آینده سپرده شد.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا بر اهمیت اصلاحات و هماهنگی در تقویت سکتور صحت، کنترول امراض ساری و غیر ساری، تقویت سیستم مراقبت و محو کامل بیماری پولیو تأکید کرد. وی افزود که وزارت صحت عامه به تطبیق اصلاحات متعهد است و تلاش های مشترک برای همکاری های تخنیکی و حمایت دوامدار در این راستا برای تقویت بیشتر سیستم صحی و حفظ صحت مردم بسیار مهم است.

از سوی‌هم، خانم داکتر حنان البلخی، رئیس حوزه شرقی سازمان صحی جهان و کریس الیَس، رئیس بخش انکشاف جهانی بنیاد گیتس، بر گسترش بیشتر همکاری‌ها و تلاش‌های مشترک تأکید نموده و هماهنگی و اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های آینده را گامی مؤثر برای افزایش سرعت و کارآیی فعالیت‌های عملی عنوان نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۴
Background image

۱۲۶ قلم وسایل طبی به ۴۷ مرکز صحی در ولایت کاپیسا توزیع شد

مؤسسه «توانمندسازی و انکشاف جامعه (OCED)» ۱۲۶ قلم وسایل طبی را به ارزش بیش از ۲۵۰ هزار دالر آمریکایی به ۴۷ مرکز صحی در ولایت کاپیسا توزیع کرد.

 مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت می. . .

BACK TO NEWS