نشستی به خاطر ارزیابی وضعیت صحی مادران و اطفال در افغانستان برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - ۱۱:۱۷
MOPH

نشستی به خاطر ارزیابی وضعیت صحی مادران و اطفال در افغانستان، به رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه برگزار گردید.

در این نشست که با اشتراک شماری از رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه برگزار شد، در مورد ارزیابی ارقام دقیق وموثق خدمات صحی مادر و طفل در کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، گفت: به منظور ارائه و گسترش خدمات صحی معیاری برای مادران و اطفال، لازم است ارقام در این زمینه دقیق تر و موثق تر ارزیابی شود، تا با شناسایی مشکلات و یا فتن راه حل به آن، خدمات صحی را بیشتر از پیش گسترش دهیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۱:۴۳
Background image

نظارت معین صحت عامه از خدمات شفاخانه عاجل ابن‌ سینا

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، و هیأت همراهش شام گذشته از روند ارائه خدمات صحی در شفاخانه عاجل ابن‌سینا دیدار نموده و با کارمندان صحی افطار کرد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۲۱
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی ستوماتولوژی، ایریناسلیمی و خدمات طب عدلی صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های ستوماتولوژی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

به منظور تقویت خدمات تشخیص بیماری توبرکلوز در ولایت بادغیس، مودل‌های جدید ماشین‌های جن‌اکسپرت خریداری گردید

این مودل‌ها به ارزش مجموعی ۲۷٬۸۸۰ دالر امریکایی از سوی دفتر UNDP خریداری شده و  در شفاخانه های ولایتی بادغیس، ولسوالی بالامرغاب، ولسوالی غورماچ و ولسوالی جوند نصب و فعال گردید.

در حال. . .

BACK TO NEWS