نشستی به خاطر تشریح و تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی از طرف وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۶:۱۹
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رییس عمومی اداره امور ا.ا.ا، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه، اعضای کابینه، معینان این وزارت، رییسان عمومی، مسوولان وزارتخانه‌ها، نماینده گان شرکت ادویه سازی لایف پرل و نماینده گان رسانه‌ها اشتراک داشتند.

محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رییس عمومی اداره امور ا.ا.ا، این قانون را به خاطر جلوگیری از بیماری‌ها و ایجاد شفافیت مهم دانست و به تولید کننده گان و واردکننده گان ادویه به خاطر در نظر گرفتن کیفیت و معیاری بودن آنان هدایات لازم داده و تأکید کرد که، واردکننده گان و تولیدکننده گان ادویه های بی‌کیفیت در کشور قابل ترحم نیستند.

در ادامه این نشست محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه، این قانون را به خاطر جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی در کشور یک اقدام مهم و ارزنده یاد کرد و بر تطبیق هر چه بیشتر و بهتر آن تاکید کرد.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه افزود که با اجرای درست این قانون، کیفیت مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی به طور قابل توجهی بهبود می‌یابد، قیمت آنها کنترول گردیده و منجر به کاهش بیماری‌ها و رُشد اقتصادی در جامعه خواهد شد.

از سوی‌هم محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در مورد اهمیت و ارزش قانون جلوگیری از قاچاق ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی صحبت نموده  و بر واردات و تولید ادویه های با کیفیت در کشور تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۳۳
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و کارخانه های تولیدی خوراکی در ولایت‌ خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت‌ صورت گرفت، در آن از ۳۷۹ مرکز صحی خصوصی، فروشگاه های مواد خوراکی و کار خانه های تولیدی شامل بود که در نتیجه آن، ۴۶۶. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۱۵
Background image

کار عملی پروژه سروی و ثبت مجدد دواخانه هـای کشور در مراسم ویژه یی افتتاح گردید

کار عملی این پروژه با اشترک محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، محترم الحاج مولوی حمد الله زاهد معین غذا و ادویه، رییسان این معینیت و نماینده گان ادارات مختلف مرکز و ولایات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۵۹
Background image

روند اخذ امتحان، از کاندیدان واجد شرایط برای استخدام بست ها‌ی متخصصین و مسوولان بخش های مراقبت های جدی (ICU) برگزار شد

این برنامه از طرف پروژه مراقبت های جدی(ICU) ریاست عمومی طب معالجوی وزارت صحت عامه، با اشتر اک ۵۳ تن از کاندیدان، برای ولایت های تخار، قندهار، بلخ، لغمان، پکتیا، خوست، ننگرهار و لغمان. . .

BACK TO NEWS