نشست شورای رهبری تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه راه اندازی شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۵ - ۱۱:۸
MOPH

در این نشست که با حضور معینان عرضه خدمات صحی، پلان و انکشاف صحت، غذا و دوا و معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه راه اندازی شد، در مورد سروی از کارمندان صحی موجود در کشور، عرضه خدمات صحی در ولایات، نظارت بر خدمات صحی، سهولت در امور غذا و دوا  صحبت نموده و تصامیم لازم مربوط به بهبود عرضه خدمات صحی اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS