نشست هماهنگی به خاطر انتخاب رئیس و هیأت‌مدیره اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان برگزار شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۳
moph

این نشست هماهنگی به‌منظور ایجاد و انتخاب رئیس و هیأت‌مدیره اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان، تحت ریاست الحاج داکتر احمد خندان، رئیس تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی، با حضور رییسان شفاخانه‌های خصوصی ولایت کابل در مقر این ریاست برگزار گردید.

در این نشست، الحاج داکتر احمد خندان، گزارشی از دستاوردهای ریاست تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی در چهار سال اخیر را به اشتراک کننده گان ارائه نموده گفت:« که هدف از ایجاد اتحادیه شفاخانه های خصوصی، انسجام فعالیت ها ، ارتقاء کیفیت خدمات صحی و فراهم سازی زمینه همکاری نزدیک میان سکتورخصوصی و مراجع امارتی است. که در راس این اتحادیه باید افراد متدین، متعهد، خدمت گزار و مسئولیت پذیر قرار گیرند

همچنان، اشتراک‌کننده گان جلسه، کمیته‌ای ۱۳ نفری را از میان رییسان شفاخانه‌های خصوصی انتخاب نمودند، تا در بخش‌های ذیل فعالیت نمایند: تدوین اساس‌نامه اتحادیه، تنظیم روند عضویت، طرح و تدوین طرزالعمل برگزاری انتخابات رئیس و هیأت‌مدیره که طبق تصمیم  این جلسه، پس از تکمیل مراحل مقدماتی، انتخابات اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی با حضور نماینده گان ریاست تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی و وزارت محترم عدلیه برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۳۵
Background image

امتحان جامع نظری ترینری سال ۱۴۰۴ از نزد کاندیدان آن اخذ گردید

ریاست عمومی اکمال تخصص، امتحان نظری ترینری را از نزد (۶۶۷) تن از کاندیدان واجد شرایط  آن در۲۳ رشته مختلف تخصصی از طریق رقابت آزاد به همکاری اداره ملی امتحانات و استادان شفاخانه های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۲۴
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و لابراتوارها در شهر بغلان و بغلان مرکزی نظارت صورت گرفت

در این نظارت، مولوی محمد حسن عاصم ریس صحت‌عامه ولایت بغلان و تیم همراهش، از ۲۲ باب دواخانه  ۶باب معاینه خانه خصوصی ۶ باب کلینیک دندان ۴ باب لابراتوار و ۱ باب اکسری نظارت نمودند که. . .

BACK TO NEWS