کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، به ارزش حدود ۵۰۰ هزار دالر امریکایی، تجهیزات طبی، ادویه و وسایل تشخیصی به ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان کمک کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۵۲
moph

صدام حسین عرب، سرطبیب شفاخانه ولایتی بغلان، گفت: که این کمک شامل بیش از ۴۰ قلم تجهیزات طبی، ادویه و ماشین‌آلات پیشرفته تشخیصی است که با دریافت این تجهیزات و ادویه، کمبود امکانات طبی و ادویه در مراکز صحی ولایت بغلان تا حد زیادی برطرف خواهد شد و زمینه ارائه خدمات صحی بهتر و به‌موقع به بیماران فراهم می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۲
Background image

محترم وزیر صحت‌عامه از مرکز اپیدمیولوژی و کنترول بیماری‌های بلاروس دیدار کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، در جریان سفر رسمی خود به بلاروس، همراه با هودژایف الکساندر، وزیر صحت این کشور، از مرکز اپیدمیولوژی و کنترول بیماری‌های بلاروس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۶
Background image

بیش از ۳ هزار نمونه در لابراتوار کنترول کیفیت غذا، ادویه و محصولات صحی در ماه سنبله بررسی شده است

ریاست لابراتوار کنترول کیفیت غذا، ادویه و محصولات صحی معینیت غذا و ادویه، در ماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش، در مجموع ۳۴۶۴ نمونه شامل ۳۳۱۸ نمونه ادویه، ۱۱۶ نمونه مواد غذایی و ۳۰ نمونه آب را دریافت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۰:۵۳
Background image

ساخت یک مرکز صحی اساسی با هزینه ۱۶۵ هزار دالر در ولایت لغمان آغاز شد

کار ساخت یک مرکز صحی اساسی در منطقه کرنج مربوط به مهترلام، مرکز ولایت لغمان، با حمایت مالی سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) آغاز شد.

این مرکز دارای ۱۵ اتاق بوده و قرار است در مدت پنج ماه. . .

BACK TO NEWS