وزیر صحت عامه با مسوولین کشور مالیزیا دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۵:۲۴
MOPH

محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با رئیس آسیای مرکزی و جنوبی خانم شازلینا زین العابدین و آقای راملان عبدالملک مشاور دفتر نخست وزیر وزارت امور خارجه مالیزیا وهیآت همراه شان دیدار کرد.

در این دیدار در مورد تقویت سیستم صحی، افزایش ظرفیت کارمندان صحی افغانستان، همکاری های دوجانبه و سهم مالیزیا در عرصه صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت‌عامه، عرضه خدمات صحی به مناطق دوردست کشور را از وظایف اساسی این وزارت خوانده گفت:" ما در دوسال گذشته در بخش صحی دستاوردهای چشمگیری داشته ایم و لازم است برای تقویت نظام صحی کشور تلاش بیشتری نمائیم، از این رو همکاری کشور مالیزیا را در این راستا نیز ضروری دانسته و خواستار همکاری دوجانبه بین دو کشور می‌باشیم."

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه گفت: در حال حاضر ما  ۱۱۰۰۰ بستر فعال در تمام مراکز صحی کشور داریم و نیاز است تا به منظورعرضه خدمات صحی معیاری به شهروندان کشور و آموزش متخصصین افغان در بخش های مختلف این تعداد را به ۴۵۰۰۰ بستر افزایش دهیم.

از سوی‌هم، نماینده گان کشور مالیزیا از همکاری های دومدار کشور خود در بخش صحت و آموزش متخصصین افغان در بخش های مختلف به رهبری وزارت صحت‌عامه اطمینان دادند.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

به خاطر مبارزه با مواد مخدر و افزایش آگاهی عامه، یک مسابقه بایسکل‌رانی برگزار شد

این مسابقه از طرف وزارت صحت‌عامه با همکاری اداره مبارزه با مواد مخدر، به هدف مبارزه با مواد مخدر و آگاهی‌دهی عامه راه‌اندازی شد

این رقابت‌ها با هماهنگی فدراسیون بایسکل‌رانی آغاز گردید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۳۸
Background image

متخصص داکتر فضل‌الله سیرت، اتشه صحی ا.ا.ا، در ترکیه با داکتر محمد سیلای رئیس جمعیت هلال احمر ترکیه در انقره دیدار کرد

در این دیدار، دو طرف درباره همکاری‌ها و امکانات در بخش صحت، به‌گونه همه‌جانبه گفتگو و تبادل نظر نموده و بر ضرورت هماهنگی بهتر، ارتقاء ظرفیت و تقویت همکاری‌های دوامدار در این عرصه تأکید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۳۴
Background image

معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه، برای ۲۵ تن از کارمندان این اداره، یک ورکشاپ چهار روزه را در رابطه به طبابت سنتی برگزار کرد

این ورکشاپ با همکاری سازمان صحی جهان برای کارمندان ریاست‌های مختلف معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن، معلومات همه‌جانبه در مورد تاریخچه، شناخت، انواع و سایر بخش‌های. . .

BACK TO NEWS