در سال گذشته ١٤٠٢ هـ - ش نزدیک به ( ۴۹۵۵۳ ) عملیات جراحی رایگان در شفاخانه ملی و تخصصی وزیر محمد اکبر خان وزارت صحت‌عامه انجام یافته است

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ - ۱۴:۲۲
MOPH

 این عملیات های جراحی شامل ۱۰ هزار و هشتصد و سه عمل جراحی بزرگ و ۳۸ هزار و هفتصد و پنجاه عمل جراحی کوچک می‌شوند که توسط متخصصین و داکتران مجرب افغان با موفقیت و به صورت رایگان اجرا شده است.

 همچنان در این شفاخانه برای ۲۲۳ هزار و چهارصد و هشتاد و یک بیمار خدمات OPD، و ۱۰۵ هزار و پنجصد و هفتاد بیمار ارتوپیدی و ۱۴ هزار و پنجصد و سی و نه نفر خدمات داخل بستر (IPD) ارائه شده‌ است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۱۰
Background image

محترم معین غذا و ادویه، در رأس یک هیئآت عازم کشور ایران گردید

محترم الحاج مولوی حمدالله ذاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه ا.ا.ا  در رأس یک هیئآت که متشکل از رؤسای ارزیابی و ثبت ادویه و مواد غذایی، مشاورین تخنیکی این معینیت و نماینده گان بخش های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۵:۳۷
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا  به دعوت رسمی کشور هند در رأس یک هیآت به این کشور سفر کرد

این سفر که به هدف تقویت همکاری‌های صحی میان دو کشور، تبادل تجارب و تنظیم تلاش‌های مشترک صورت گرفت چند روز ادامه خواهد داشت. در جریان این سفر، محترم وزیر صحت‌عامه با مسوولان مختلف کشور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شاولی کوت ولایت قندهار برگزار شد

این پروسه با حضور داکتر ظاهر محمد منگل رئیس تیم‌های صحی سیار وزارت صحت‌عام، رئیسان مالی و حسابی، تدارکات، پلان و پالیسی و نماینده‌گان ۱۵ شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

 در نشستی که به. . .

BACK TO NEWS