مولوی محمد سلیم حقانی، رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی همراه اش در جریان سفرشان به ولایت ارزگان، با مولوی عنایت الله شجاع، والی این ولایت، دیدار نمودند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۳:۲۶
MOPH

در این دیدار، در مورد بهبود خدمات صحی و رفع مشکلات موجود بحث و تبادل نظر شد و والی ارزگان وعده سپرد که اداره ولایتی با اداره مرکزی در تقویت سکتور صحت همکاری خواهد کرد، او افزود که چنین دیدارهای مقامات وزارت صحت‌عامه برای حل مشکلات و ایجاد سهولت ها مهم است.

رئیس تفتیش داخلی گفت: که برای بهبود خدمات صحی، با توجه به وضعیت ولایت ارزگان، به طور مشترک همه مشکلات را حل خواهند کرد و تلاش خواهند کرد تا تغییرات قابل توجهی در سکتور صحت به میان آورند، تا امکانات لازم برای مردم فراهم گردد.

قابل ذکر است، که این سفر به منظور ارزیابی سالانه ریاست صحت‌عامه برای سال ۱۴۴۶ هجری قمری؛ ارزیابی کیفیت خدمات صحی، حل مشکلات و ارائه خدمات لازم به مردم در زمان مناسب صورت گرفته است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۳۳
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و کارخانه های تولیدی خوراکی در ولایت‌ خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت‌ صورت گرفت، در آن از ۳۷۹ مرکز صحی خصوصی، فروشگاه های مواد خوراکی و کار خانه های تولیدی شامل بود که در نتیجه آن، ۴۶۶. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۳:۱۵
Background image

کار عملی پروژه سروی و ثبت مجدد دواخانه هـای کشور در مراسم ویژه یی افتتاح گردید

کار عملی این پروژه با اشترک محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، محترم الحاج مولوی حمد الله زاهد معین غذا و ادویه، رییسان این معینیت و نماینده گان ادارات مختلف مرکز و ولایات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۵۹
Background image

روند اخذ امتحان، از کاندیدان واجد شرایط برای استخدام بست ها‌ی متخصصین و مسوولان بخش های مراقبت های جدی (ICU) برگزار شد

این برنامه از طرف پروژه مراقبت های جدی(ICU) ریاست عمومی طب معالجوی وزارت صحت عامه، با اشتر اک ۵۳ تن از کاندیدان، برای ولایت های تخار، قندهار، بلخ، لغمان، پکتیا، خوست، ننگرهار و لغمان. . .

BACK TO NEWS