به خاطر ارائه خدمات عاجل به آسیب‌دیده گان زلزله شدیدی که گذشت، خدمات در یک مرکز صحی ویژه در قرارگاه نظامی ولسوالی خاص کنر ولایت کنر، آغاز شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۰:۱۳
MOPH

 این مرکز صحی با تمام وسایل و ادویه های مورد نیاز مجهز است و به خاطر ارائه خدمات صحی، یک تیم ويژه که شامل ۳۰ تن از ریاست صحت‌عامه ولایت ننگرهار می باشند به این محل اعزام شده است.

 این تیم شامل متخصصین، داکتران و نرسان می‌باشد؛ که با تعهد کامل، اراده قوی و اخلاص به خدمت‌رسانی به هموطنان آسیب‌دیده ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۴۱
Background image

مولوی محمد سلیم حقانی، رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرش به ولایت هرات با هیآت رهبری اتحادیه دوا فروشان این ولایت دیدار کرد

در این دیدار، در مورد حل مشکلات موجود در بخش دوا فروشان، به‌ویژه موضوعات مربوط به جوازدهی، عرضه خدمات دوایی و تطبیق قوانین وزارت صحت‌عامه بحث صورت گرفت.

همچنان، در این دیدار اعضای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۲
Background image

نشست آنلاین ریاست هماهنگی صحت ولایات با مسئولان ۹ ولایت برای تقویت هماهنگی و بهبود خدمات صحی

داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی صحت ولایات وزارت صحت‌عامه، در یک نشست آنلاین با مسوولان صحت‌عامه ولایت های قندز، تخار، سرپل، جوزجان، سمنگان، بلخ، فاریاب، بدخشان و بغلان دیدار کرد.

ه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

یک تاجر ملی، به ارزش ۲۰ هزار دالر امریکایی تجهیزات و لوازم طبی را به شفاخانه حوزه‌وی شهر زرنج ولایت نیمروز کمک کرد

گل احمد نورزاد یک تن از تاجران ملی، با اشاره به اهمیت و حمایت از سکتور صحی، اعلام کرد که کمک‌های مشابه در ولایات فراه و قندهار نیز ادامه خواهد یافت.

همچنان، داکتر عبدالحکیم رسولی، رئیس. . .

BACK TO NEWS