یک سیستم برق آفتابی با ظرفیت ۱۵ کیلووات برای ریاست صحت‌عامه ولایت فراه،  نصب و به بهره‌برداری سپرده شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۵:۲۵
moph

مولوی شیخ میر صدام، رییس صحت‌عامه ولایت فراه گفت: برق امروز یکی از نیازهای اساسی هر اداره و جامعه به‌شمار می‌رود، ریاست صحت‌عامه اکنون به طور شبانه‌روزی از برق دوامدار برخوردار بوده که این سیستم نه‌تنها زمینه پیشبرد امور روزمره را فراهم می‌سازد، بلکه نقش مهمی در تسریع و بهبود کیفیت خدمات صحی برای شهروندان نیز ایفا می‌نماید.

قابل یاد آوری است که، این اقدام گام مهمی در جهت تقویت سکتور صحت ولایت فراه بوده و بیانگر تعهد رهبری این ریاست به توسعه، بهبود خدمات و حل مشکلات به‌گونه عملی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS