نشست معلوماتی مرحلهٔ دوم بازنگری پروگرام ملی ملاریا از سوی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۹
MOPH

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، شماری از رییسان مرکزی این وزارت، داکتر ایدوین سینیزا سلوادور رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، مسئولان و نماینده گان UNDP  و مؤسسات تطبیق‌کننده اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، گفت:«این دیدارها برای همهٔ ما فرصت فراهم می‌سازد تا ظرفیت عملیاتی مراکز صحی، روند تشخیص و تداوی ملاریا، سیستم نظارت و گزارش‌دهی، تطبیق مداخلات وقایوی، وضعیت حمایت لوژستیکی و میزان مشارکت جامعه را به‌گونهٔ مستقیم و شفاف بررسی کنیم

محترم معین عرضه خدمات صحی افزود که، هدف درازمدت وزارت صحت‌عامه تنها کاهش واقعات ملاریا نیست، بلکه کنترول پایدار این بیماری و محو تدریجی آن می‌باشد؛ هدفی که تنها از طریق کار مشترک، اعتماد متقابل و حمایت دوامدار قابل دست‌یابی است.

همچنان در این نشست، داکتر ایدوین سینیزا سلوادور رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان و داکتر اندریا بوسمن مسوولٔ دفتر مرکزی ژینوا، در مورد کنترول بیماری ملاریا، فعالیت‌ها و دستاوردهای اجرا‌شده در افغانستان معلومات ارائه کردند، دیدگاه‌های‌شان را شریک ساختند و تعهد سپردند که در بخش کنترول ملاریا و سایر بیماری‌های ساری همکاری‌های‌شان را ادامه خواهند داد.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۶:۹
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در دفتر کارش با مسوولان ریاست امور ساختمانی این وزارت نشستی برگزار کرد

این نشست که با حضور محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت، مشاورین مقام و مسوولان ریاست امور ساختمانی برگزار شد، در مورد نظارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۶:۱
Background image

ورکشاپ آموزشی برای آموزش ترینرها در زمینه مشارکت دیجیتالی جامعه و مدیریت معلومات نادرست برگزار شد

مرکز عملیاتی اضطراری ملی محو پولیو وزارت صحت‌عامه، با حمایت شرکایی بین‌المللی، یک ورکشاپ آموزشی دو روزه را تحت عنوان « مشارکت دیجیتالی جامعه و مدیریت معلومات نادرست » برای ترینرها در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۵:۵۴
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با آقای ژاوشینگ سفیر چین در دفتر کار‌ش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد فراهم‌سازی تجهیزات برای شفاخانه الشفاء، تطبیق برنامه‌های ارتقاء ظرفیت در بخش طب سنتی و چگونگی آغاز و پیشبرد کارهای توسعه و بازسازی شفاخانه حوزوی میرویس در قندهار،. . .

BACK TO NEWS