آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فراه، در ماه گذشته، نظارت همه‌جانبه‌ای را از ۱۴۶ تأسیس صحی، ادویه‌فروشی و فروشگاه های مواد خوراکی اجرا نموده است

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱
moph

در نتیجه این نظارت، ۱ لابراتوار، ۵ باب دواخانه، ۱ مرکز ایکس‌ری، ۵ شرکت تولید مواد شوینده، ۱ شرکت تولید آرد و ۱ شرکت تولید مواد خوراکی به خاطر تخطی از اصول و قوانین صحی و اجرای فعالیت‌های غیرقانونی، مسدود گردیدند.

علاوه بر آن ۲۱۰ کیلوگرام مواد خوراکی و ۱۵۰ کیلوگرام ادویه تاریخ‌گذشته نیز در این نظارت ها جمع‌آوری و به‌منظور از بین بردن به گدام ریاست صحت‌عامه انتقال داده شد تا در حضور مسئولان از بین برده شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
Background image

به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۲۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون جنوب‌غرب نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به‌صورت. . .

BACK TO NEWS