از یک تعداد فروشگاه‌های مواد غذایی و کارخانه‌های تولید نمک در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۲۴
MOPH

این نظارت که توسط تیم نظارت بر تأسیسات غذایی ریاست صحت‌عامه صورت گرفت، در نتیجه آن، یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته از فروشگاه‌های شهر متون (مرکز خوست) جمع‌آوری و برای از بین بردن به ریاست صحت‌عامه انتقال داده شد.

همچنان، از ۸ کارخانه تولید نمک در این ولایت نیز نظارت صورت گرفت، که در نتیجه آن، ۴ کارخانه به دلیل خدمات غیرمعیاری و نداشتن جواز مسدود گردیدند و به مسوولان آن‌ها در رابطه به دریافت کارت‌های صحی و رعایت اصول حفظ ‌الصحه، هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS