اطلاعیه عام تصمیم اعطای قراردادتهیه و تدارک تیل دیزیل و پطرول

akbari_admin

Publish Date

Closing Date

Location کابل - افغانستان

بدینوسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد قرارداد تهیه و تدارک دو نوع تیل دیزیل و پطرول مورد ضرورت واحدهای مرکزی و واحد های دومی وزارت صحت عامه تحت ریفرینس نمبر MOPH /NCB/1403/G10) را با (تاج محمودی زراعتی او مالداری شرکت) دارنده جواز نمبر (53852) محل اصلی تجارت زوړ قول اردو اوله ناحیه دوهمه کوڅه اول نمبر کور ، مرکز کندهار، کندهار به قیمت مجموعی مبلغ (19,093,250) نوزده ملیون و نود سه هزار و دو صد و پنجاه افغانی  اعطا نماید.

اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند، می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی هفت روز تقویمی طور کتبی توأم با دلایل آن به ریاست تدارکات وزارت صحت عامه واقع { چهاراهی صحت عامه، وزارت صحت عامه ، ریاست تدارکات ، منزل اول } وفق حکم ماده پنجاهم قانون تدارکات ارائه نمایند.

این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرارداد منعقد نخواهد شد.

داوطلبی های بیشتر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۲:۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد قرارداد های ذیل را به داطلبان برنده آن اعطا نماید:

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۳۲
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی!

ریاست تدارکات وزارت صحت عامه از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می‌نماید تا در پروسه داوطلبی (تهیه و تدارک  فلترباب و روغنیات ادارات مرکزی و واحدهای دومی وزارت صحت عامه بابت سال مالی 1404 . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۶:۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد تا قرارداد های ذیل را به داطلبان برنده آن اعطا نماید . . .

Back to tenders