امضای تفاهم‌نامه ۹۰۳ هزار دالری با SCI برای ارائه خدمات صحی در جوزجان و سرپل

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۳:۵۵
moph

وزارت صحت عامه در راستای ارائه خدمات صحی در ولایت‌های جوزجان و سرپل، با مؤسسه بین‌المللی نجات کودکان (Save the Children International-SCI) به ارزش (۹۰۳٬۰۹۱) نه‌صد و سه هزار و نود و یک دالر امریکایی، تفاهم‌نامه همکاری را امضا کرد.

این تفاهم‌نامه به‌منظور بهبود کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی مردم، برای مدت یک سال به امضا رسیده است که بر اساس آن، از طریق ۵ مرکز صحی و یک تیم صحی سیار، برای (۵۱٬۰۰۰) تن از باشنده‌گان این ولایت‌های خدمات صحی ارائه شده و برای (۸۳) تن در بخش صحی زمینه کار فراهم خواهد شد.

از سوی‌هم، نمایندگان مؤسسه SCI نیز اطمینان دادند که این پروژه را در جریان یک سال، مطابق با تمام معیارهای تعیین‌شده تطبیق نموده و برای تأمین نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۳۷
Background image

فعالیت‌های گسترده ریاست جوازدهی، ثبت و راهیابی مواد غذایی در ماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش. انجام شد

ریاست جوازدهی، ثبت و راهیابی مواد غذایی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، درماه سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش، فعالیت‌های متعدد تخنیکی و اجرایی را در بخش تنظیم، ثبت، جوازدهی و راهیابی مواد غذایی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق و بررسی قوانین صحی وزارت صحت‌عامه، و هیأت تخنیکی همراهش، به‌منظور ارزیابی وضعیت صحی به ولایات شمال‌غرب کشور سفر کرد

در جریان این سفر، وی با مولوی لطف‌الله حبیبی، رئیس صحت‌عامه سمنگان، دیدار و از شفاخانه ولایتی و شماری از مراکز و شفاخانه‌های صحی مربوط به سکتور خصوصی نظارت و بررسی به عمل آورد.

همچنان،. . .

BACK TO NEWS