اولین نشست بورد اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۱:۳۶
MOPH

این نشست، با اشتراک داکتر نثار احمد نیازی رییس عمومی اکمال تخصص، استادان شفاخانه های تخصصی، رئیس انسجام اموراکادمیک و رئیس عملیاتی این ریاست در مقر ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد .

در این نشست پیرامون موضوعات ذیل از جمله، تشریح لایحه وظایف بورد اکادمیک، ارتقاء سطح دانش داکتران (ترینی و ترینر) در داخل و خارج کشور و اهمیت برنامه اکمال تخصص مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنان در این نشست، در مورد امتحان ارتقائی سال 1404 هـ ش بحث و فیصله های لازم نیز صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۲۶
Background image

تیم نظارت، ریاست نظارت و بازرسی غذا و ادویه، از ۸۲ باب تأسیسات دوایی و غذایی واقع ناحیه های ۱۲، ۳، ۹، ۵ و ۱۰ شهر کابل بازرسی به عمل آورد

در نتیجه این نظارت ۱۸ باب دواخانه مسدود، جلوگیری از یک شرکت که اشتهارات غیر قانونی داشته و به تعداد ۲۰ قلم محصولات جنسی غیر مجاز نیز جمع آوری و ضبط گردید.

این روند نظارت و بررسی به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۱۵
Background image

نشست آگاهی‌دهی عامه در مورد بیماری سرطان تحت شعار «بیایید برای یک هدف مشخص گرد هم آییم» از سوی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا برگزار گردید

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی، محترم داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، رئیسان مرکزی این وزارت، نماینده‌گان ادارات همکار بین. . .

BACK TO NEWS