بازدید معین عرضه خدمات صحی از شفاخانه افغان جاپان

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۵:۴۶
بازدید معین عرضه خدمات صحی از شفاخانه افغان جاپان

دوشنبه ۲ جوزا ۱۴۰۱

داکترحبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه به سلسله ارزیابی شفاخانه های شهر کابل این بار از شفاخانه افغان جاپان دیدن نموده و عرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نمود.

معین عرضه خدمات صحی از کار و زحمات پرسونل صحی در این شفاخانه که شب و روز در خدمت بیماران قرار دارند ابراز امتنان نموده و به مسوولان آن هدایت داد تا در قسمت رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش بیشتر نمایند.

از سوی‌هم داکتر زلمی رشتین رییس شفاخانه افغان جاپان از ارایه عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی نیازمندان به رهبری وزارت صحت‌عامه اطمینان داده و تعهد سپرد که کارمندان صحی این شفاخانه به طور۲۴ ساعته در خدمت بیماران قرار داشته و در این راستا از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.

شفاخانه افغان جاپان دارای ۱۲۰ بستر بوده که به همکاری مــــــــــــــــــــــالی سازمان صحی جهان ( WHO ) و دفتر (HEALTH NET TPO) تمویل می گردد که عرضه خدمات صحی را برای بیماران مصاب به ویروس کرونا به طور 24 ساعته ارایه می‌نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست کمیته رهبری و تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی سند جدید عرضه خدمات صحی افغانستان برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، با حضور رییسان مرکزی این وزارت و شماری از نماینده گان اداره یونیسف،‌ سازمان صحی جهان و انجوها. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۵:۲۳
Background image

کار نصب سیستم‌های سولری در ۸ باب مرکز صحی ولایت غور آغاز گردید

کار نصب این سیستم‌های سولری با حمایت مالی دفتر محترم UNDP به ارزش مجموعی ۴۰۶ هزار دالر امریکایی و با هماهنگی و همکاری ریاست صحت عامه این ولایت آغاز گردید. ظرفیت تولید برق این سیستم‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
Background image

از پنج باب کارخانه تولید مواد غذایی در شهر کابل نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان ریاست تحلیل خطر، سرویلانس مواد غذایی و تدوین معیارهای ریاست عمومی مصئونیت غذایی وزارت صحت عامه، براساس تحلیل خطر در مواد غذایی، در ناحیه نهم شهر کابل انجام شد. . .

BACK TO NEWS