با ریاست صحت عامه ولایت خوست، ۷ میلیون یورو کمک گردید

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۵۱
MOPH

این کمک که از طرف اتحادیه اروپا به هدف تقویت بخش لابراتوار ریاست صحت‌عامه ولایت خوست و جلوگیری از بیماری‌های ساری صورت گرفته است، در جریان آن محترم عبدالقیوم روحانی والی خوست، ویرونیکا بوسکوویچ پوهار شارژدافیر اتحادیه اروپا در افغانستان، حضور داشتند.

شارژدافیر اتحادیه اروپا، هدف این کمک را تقویت خدمات لابراتواری و جلوگیری از بیماری‌های ساری عنوان کرد و وعده سپرد که در آینده نیز به همکاری‌ها و کمک‌های خود ادامه خواهد داد.

وی همچنان اطمینان داد، که اتحادیه اروپا به کمک‌های خود برای رسیده‌گی به نیازهای مهاجرین و ارائه خدمات اساسی به آنان ادامه خواهد داد.

والی خوست ضمن قدردانی از کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا، تأکید کرد که مردم افغانستان اکنون بیش از هر زمان دیگر به چنین کمک‌ها نیاز دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
Background image

به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۲۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون جنوب‌غرب نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به‌صورت. . .

BACK TO NEWS