تیم سیار متخصصین چشم وزارت صحت‌عامه، کمپاین خدمات صحی چشم را در ولسوالی‌های ازره و برکی‌برک ولایت لوگر با موفقیت به پایان رسانید

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۵۸
moph

در جریان این کمپاین، در ولسوالی برکی‌برک ۲۵۸۳ بیمار معاینه، ۲۱۱ عملیات چشم اجرا و ۳۷۴ جوره عینک توزیع شد. همچنان در ولسوالی ازره ۱۸۰۷ بیمار معاینه، ۱۰۸ عملیات چشم اجرا و ۴۲۶ جوره عینک توزیع گردید. علاوه بر این، ۴ بیمار از ولسوالی ازره جهت دریافت خدمات تخصصی و مراقبت‌های پیشرفته‌تر به کابل معرفی شدند.

همچنان، رئیس صحت‌عامه لوگر تعهد سپرد که برای فراهم‌سازی خدمات تخصصی مشابه در سایر ولسوالی‌ها نیز تلاش خواهد کرد.

از سوی‌هم، باشنده‌گان برکی‌برک و ازره از خدمات متخصصین چشم ابراز قدردانی نموده و رضایت خود را از ارائه این خدمات صحی ابراز نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۵:۱۲
Background image

ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و اداری کارمندان، دو برنامه آموزشی جداگانه را برگزار کرد

در این برنامه‌ها، برای ۲۲ کارمند اداری ریاست‌های تفتیش داخلی، صحت محیطی، برنامه ملی تداوی معتادین و ریاست تنظیم شورای نرسنگ و قابله‌گی، آموزش دو روزه اداری و برای ۴۴ کارمند مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۴:۴۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، و هیئآت همراهش؛ از بخش‌های مختلف شفاخانه تخصصی اندرا گاندی دیدار کرد

محترم وزیر صحت‌عامه از بخش نرسری، بخش پذیرش و بخش HDU این شفاخانه دیدار نموده و وضعیت عمومی بخش‌های یادشده، روند ارائه خدمات و امکانات موجود را از نزدیک ارزیابی کرد.

همچنان محترم وزیر. . .

BACK TO NEWS