داکترکریم الله حلیمی رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرش به ولایت هرات از پروژه های ورتیکل BPHS و EPHS و یک تعداد شفاخانه های  خصوصی این ولایت نظارت نمود

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۹:۱۹
MOPH

این نظارت که هدف آن ارتقاٰ کیفیت خدمات صحی در کشور، ارائه خدمات صحی معیاری به شهروندان و تأمین شفافیت در امور می‌باشد، در جریان آن داکتر کریم‌الله حلیمی همراه با هسآت تخنیکی همراش با محمد طالب شاهد رئیس صحت عامه ولایت هرات دیدار کردند، آنان هدف سفر را با وی در میان گذاشتند و مطابق برنامه، از تمام بخش‌های مراکز صحی در مرکز ولایت هرات و ولسوالی‌های چشت شریف، اوبه، زنده‌جان، تورغونډۍ، پشتون‌زرغون و غوریان دیدار نمودند.

همچنان، رئیس نظارت وزارت صحت عامه از وضعیت بیماران بستری در مراکز صحی دیدا نمود و به کارمندان صحی هدایات لازم ارائه کرد تا علاوه بر رفتار نیک با بیماران، خدمات معیاری نیز برای آنان فراهم کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۳۱
Background image

تیم مبارزه با مواد مخدر شفاخانه ۴۵۰ بستر ترک اعتیاد جنگلک، برای محصلین پوهنتون بایزید روشان جلسه آگاهی‌دهی برگزار نمود

هدف اساسی این جلسه، بلندبردن سطح آگاهی محصلین بود تا آنان از خطرات و پیامدهای ناگوار مواد مخدر آگاه شوند و برای جلوگیری از گسترش این پدیدهٔ زیان‌بار، راه‌های مؤثر را جستجو کنند.

در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۲۷
Background image

برگزاری نشست آنلاین درباره روند شفاف اخذ امتحان بست‌های اعلان‌شده

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان صحت‌عامه زون‌های مرکز، شمال، شرق، جنوب‌شرق، شمال‌شرق، غرب و جنوب‌غرب کشور، در مورد روند اخذ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۶:۲۴
Background image

یک تعداد از تجهیزات تشخیصیه و یخچال‌های معیاری برای مراکز صحی غور خریداری شد

به‌منظور تقویت ظرفیت تشخیصی و بهبود کیفیت خدمات صحی در ولایت غور، ماشین‌های CBC و یخچال‌های معیاری برای مراکز صحی CHC+ در ولسوالی‌های شهرک، ساغر و چهارسده خریداری و تهیه شده است.

این. . .

BACK TO NEWS