داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده‌ گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود

akbari_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۶ - ۱۴:۱۲
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده‌ گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با نماینده‌گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی دیدن نمود و روی اکمالات ادویه در شفاخانه‌ها، تمدید قراردادها و بهبود عرضه خدمات صحی خدمات صحی بحث و تبادل نظر نمود.

سرپرست وزارت صحت عامه بر بهبود عرضه خدمات صحی تاکید نموده و از تمام نماینده‌گان موسسات خواست تا برای بهبود عرضه خدمات صحی در کشور صادقانه تلاش نمایند.

هچنان نماینده‌گان موسسات کارکردها و چالش‌های شان را با رهبری وزارت صحت عامه شریک نموده و خواهان همکاری رهبری وزارت صحت عامه در زمینه گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

چهارده تُن مواد خوراکی و ۱۴۷ قلم ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت تخار از بین برده شد

این مواد خوراکی و ادویه در جریان یک ماه گذشته توسط مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت تخار جمع‌آوری شده بود و در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه از بین برده شد.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۳
Background image

به ارزش ۲۵ هزار دالر امریکایی ماشین  «GeneXpert»در مرکز صحی ولسوالی وازیخوا ولایت پکتیکا فعال گردید

با فعال‌شدن این ماشین، مشکلات موجود در زمینه تشخیص دقیق و سریع بیماری توبرکلوز (سل) رفع شده و بهبود قابل ملاحظه‌ای در این بخش به‌میان خواهد آمد.

همچنان، این ماشین نقش مهمی در پیشگیری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی علینگار ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های مالی و حسابی و تدارکات وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۲۷ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS