دیدار وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با شارژدافیر بریتانیا در راستای تقویت همکاری‌های صحی و خودکفایی سکتور صحت افغانستان

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۲:۲۰
moph

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با آقای رابرت دیکسون شارژدافیر بریتانیا برای افغانستان در مورد چگونگی وضعیت خدمات صحی جاری، مدیریت کمک‌های بین‌المللی نظر به ضرورت، ایجاد مراکز صحی جدید، و ایجاد سهولت برای تداوی بیماران سرطانی و معتادین در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار که آقای کویکو آکوم مشاور صحی اداره انکشاف بین‌المللی بریتانیا (FCDO)، نیز حضور داشت، در مورد چگونگی خدمات موجود صحی در سکتور صحی افغانستان، پیشرفت‌های صورت‌گرفته، چالش‌ها، نیاز به کمک‌های بین‌المللی و مدیریت مؤثر آن، ایجاد مراکز صحی در مناطق دوردست، فراهم‌سازی سهولت برای تداوی بیماران سرطانی و معتادین و جلب کمک‌های بین‌المللی به سکتور صحی بحث و تبادل نظر نمودند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ایجاد مراکز صحی جدید در مناطق دورافتاده کشور را ضروری دانست و گفت: ما تلاش داریم تا سیستم صحی را به‌گونه تدریجی به سوی خودکفایی سوق دهیم، که به همین منظور، از بودجه داخلی امارت اسلامی، کار ساخت شفاخانه‌های عمومی در سطح هر ولسوالی را آغاز کرده‌ایم.

همچنان محترم وزیرصحت‌عامه، برمدیریت سالم کمک‌های بین‌المللی و تخصیص آن براساس اولویت‌های وزارت صحت‌عامه تأکید کرد و همکاری ادارات صحی بین‌المللی را در بخش صحت ضروری دانست و از شارژدافیر بریتانیا خواست تا در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام دهند.

از سوی‌هم، شارژدافیر بریتانیا وهیآت همراه اش از تلاش‌های جاری در بخش‌های خودکفایی و شفافیت سکتور صحی افغانستان ابراز خرسندی نموده و ازهمکاری همه‌جانبه در این زمینه نیز اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۳
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۲۴۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی پوهاند عبدالشکور رشاد برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۹
Background image

هیئآت معینیت غذا و ادویه در ولایت هلمند فعالیت‌های مشورتی، تخنیکی و نظارتی انجام داد

هیئآت اعزامی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ولایت هلمند با رهبری ریاست صحت‌عامه و کارمندان بخش مصوونیت غذایی دیدار نموده و در مورد چالش‌های موجود، جلوگیری از قاچاق و عرضه ادویه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۴۳
Background image

امتحان جواز فعالیت طبی (طب معالجوی) مربوط ریاست عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه به‌گونه شفاف برگزار شد

مراسم افتتاح این امتحان در پوهنتون کابل برگزار شد که در آن شیخ رحیم‌الله حقانی، معاون امور اداری و تخنیکی اداره عمومی امتحانات، داکتر احمدشاه شکوه‌مند، مشاور ارشد تخنیکی ریاست عمومی. . .

BACK TO NEWS