ریاست برنامه ملی تداوی معتادان، در همکاری با شفاخانهٔ تداوی معتادان جنگلک، نشست آگاهی‌دهی عامه را به خاطر جلوگیری از مواد مخدر برای محصلان پوهنتون نعمان سادات برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۳:۲۱
MOPH

در نشست که به همین منظور برگزار شده بود، داکتر عبدالقادر دانش‌مل،  آمر شفاخانه ۴۵۰ بستری تداوی معتادان جنگلک، کارمندان صحی، مسوولان و محصلان پوهنتون نعمان سادات اشتراک داشتند.

داکتر عبدالقادر دانش‌مل رئیس شفاخانه تداوی معتادان جنگلک، ضمن قدردانی از هیئت رهبری پوهنتون نعمان سادات، بر اهمیت برنامه‌های جلوگیری از استعمال مواد مخدر تأکید نمود و افزود که استعمال مواد مخدر یک عمل ناپسند است که تمام جوانب زنده‌گی انسان را متأثر می‌سازد.

همچنان، داکتر دانش‌مل بر اهمیت جلوگیری از مواد مخدر تأکید نمود و افزود، که جلوگیری از مواد مخدر بهتر از تداوی آن است و تمام اقشار جامعه باید در مبارزه علیه مواد مخدر سهم فعال داشته باشند.

از سوی‌هم، داکتر منوچهر موحد رئیس پوهنتون نعمان سادات، بر اهمیت برنامه‌های مبارزه و آگاهی‌دهی عامه در برابر مواد مخدر تأکید کرد و گفت: «جوانان و نسل نو دارایی و سرمایه این کشور و وطن‌اند، که مواد مخدر می‌تواند این سرمایه را آسیب برساند

قابل یادآوری است: برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر و آگاهی‌دهی عامه، که از طرف ریاست برنامه‌های تداوی اعتیاد وزارت صحت‌عامه در مرکز کابل اجرا می‌شوند، ادامه دارند و این سلسله برنامه‌ها به سایر ولایات نیز گسترش خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۴
Background image

متخصص داکتر فضل‌الله سیرت اتشه صحی ا.ا.ا در کشور ترکیه، در کنفرانس بین‌المللی سه‌روزه‌ای که در شهر ازمیر ترکیه برگزار شده بود، اشتراک کرد

این کنفرانس تحت عنوان صحت، فرهنگ و سیاحت با حضور سفرا، اتشه‌ها و وزیر صحت عامه ترکیه از ۳۲ کشور جهان برگزار گردید.

در آغاز این کنفرانس، وزیر صحت ترکیه و رئیسه سازمان SATKOF ضمن خوش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۴۱
Background image

ده تُن ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت کندهار از بین برده شد

این ادویه در جریان یک ماه گذشته از دواخانه‌های مختلف توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کندهار جمع‌آوری شده بود و با حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه نابود گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۳
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش، از جریان عرضه خدمات صحی در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نظارت نمودند

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان نظارت از شفاخانه وزیر محمد اکبر خان به کارمندان صحی هدایت داد تا در رسیده‌گی مؤثر به مشکلات صحی بیماران و بهبود کیفیت خدمات تلاش بیشتر. . .

BACK TO NEWS