سنگ تهداب یک مرکز صحی در ساحه مرکیخیل ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، گذاشته شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱
MOPH

به خاطر ساخت این مرکز صحی، سه جریب زمین از سوی باشنده‌گان محل اختصاص داده شده است. که با تکمیل ساختمان این مرکز، ساکنان این منطقه دورافتاده به خدمات صحی دسترسی پیدا خواهند کرد و بسیاری از مشکلات صحی آنان برطرف خواهد شد.

مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، به باشنده‌گان محل اطمینان داد که پس از تکمیل ساختمان، ارائه خدمات آغاز خواهد شد و تشکیلات آن جهت تائید به مقام وزارت صحت‌عامه پیشنهاد می‌گردد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

BACK TO NEWS