محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌اش به عربستان سعودی، از مرکز صحی اساسی منطقه حطین در ریاض دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۴۵
MOPH

محترم وزیر صحت‌عامه، در جریان این دیدار با کارمندان اداری و تخنیکی این مرکز گفتگو نمود و در مورد نوعیت ارایه خدمات وقایوی، معالجوی و تشخیصیه این مرکز از آنان معلومات به دست آورد.

محترم وزیر صحت‌عامه گفت: « ما پس از مدت طولانی برای نخستین بار در کشور اصلاحات در خدمات اولیه و ثانوی خود را آغاز کرده‌ایم، تا یک سیستم صحی نیرومند در سطح ولسوالی‌ها ایجاد کنیم. همچنان با مطالعه و بررسی سیستم‌های صحی کشورهای همسایه و منطقه، و ارزیابی مؤثریت خدمات صحی آنان، بتوانیم از تجارب‌شان برای بهبود و پیشرفت خدمات اولیه و ثانوی خود استفاده مؤثر نماییم. هدف ما این است که با در نظر گرفتن وضعیت انتشار بیماری‌ها، شمار نفوس و تغییرات آن، خدمات صحی عصری و مؤثر را مطابق به نیازهای مردم فراهم نماییم

محترم وزیرصحت‌عامه افزود، که پیشرفت‌های بزرگی در بخش طبابت به‌واسطه تکنالوژی مدرن به‌وجود آمده است؛ و وزارت صحت عامه فعالیت‌های خود را در این زمینه ادامه می‌دهد، محترم وزیر گفت: با شریک‌ساختن این تجربیات و معلومات، می‌توانیم نظام صحی کشور را مطابق با نیازهای کنونی تنظیم نموده و از این طریق برای جلوگیری، کنترول و تداوی به‌موقع بیماری‌ها بپردازیم.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۳۵
Background image

امتحان جامع نظری ترینری سال ۱۴۰۴ از نزد کاندیدان آن اخذ گردید

ریاست عمومی اکمال تخصص، امتحان نظری ترینری را از نزد (۶۶۷) تن از کاندیدان واجد شرایط  آن در۲۳ رشته مختلف تخصصی از طریق رقابت آزاد به همکاری اداره ملی امتحانات و استادان شفاخانه های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۲۴
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و لابراتوارها در شهر بغلان و بغلان مرکزی نظارت صورت گرفت

در این نظارت، مولوی محمد حسن عاصم ریس صحت‌عامه ولایت بغلان و تیم همراهش، از ۲۲ باب دواخانه  ۶باب معاینه خانه خصوصی ۶ باب کلینیک دندان ۴ باب لابراتوار و ۱ باب اکسری نظارت نمودند که. . .

BACK TO NEWS