مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت کنر، از مرکز صحی سینز و گدام  فارمسی ولسوالی چپه دره  این ولایت نظارت نمودند

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۰:۵۵
moph

این نظارت به رهبری قاری مظفر مخلص خان رئیس صحت‌عامه ولایت کنر و اعضای تیم تخنیکی موسسه هیلت نت صورت گرفت، در این نظارت مشکلات مرکز صحی سینز شناسایی شده و برای حل آن هدایت های لازم به مسوولان داده شد.

همچنان به خاطر نگهداری کیفیت ادویه از گدام فارمسی ولایتی این ولایت نظارت صورت گرفت و به مسوولان آن هدایت داده شد تا ادویه ها را در درجه حرارت مناسب نگهداری نمایند تا کیفیت آنان خراب نشود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS