مولوی محمد سلیم حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه، همراه با تیم تخنیکی در جریان سفرش به ولایت تخار، با مولوی سمیع‌الله حزب‌الله والی این ولایت،  دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۹:۴۰
moph

در این دیدار در مورد بهبود خدمات صحی و حل چالش‌های موجود صحبت صورت گرفت. والی تخار ضمن خوش‌آمدید به هیأت، اطمینان داد که اداره محلی در همکاری با اداره مرکزی برای تقویت بخش صحت تلاش خواهد کرد و افزود که چنین سفرها از سوی مسوولان وزارت صحت عامه، در رفع مشکلات و ایجاد سهولت‌ها تأثیرگذار و مؤثر می‌باشند.

همچنان، رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه از همکاری والی تخار ابراز قدردانی نموده، اظهار داشت که تمام چالش‌ها را به گونه مشترک حل خواهند کرد و تلاش می‌نمایند تا با درنظر داشت وضعیت این ولایت، تغییرات مثبتی در بخش صحت ایجاد شود تا سهولت‌های لازم برای مردم فراهم گردد.

قابل یاد‌آوری است، که هیأت یادشده از ریاست صحت‌عامه تخار نیز دیدار نموده، مشکلات موجود را شناسایی و جهت حل آن‌ها با مسوولان مربوطه شریک ساختند، تا کیفیت خدمات صحی بهبود یابد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS