نشستی به خاطر تشریح و تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی از طرف وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۶:۱۹
MOPH

در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رییس عمومی اداره امور ا.ا.ا، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه، اعضای کابینه، معینان این وزارت، رییسان عمومی، مسوولان وزارتخانه‌ها، نماینده گان شرکت ادویه سازی لایف پرل و نماینده گان رسانه‌ها اشتراک داشتند.

محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رییس عمومی اداره امور ا.ا.ا، این قانون را به خاطر جلوگیری از بیماری‌ها و ایجاد شفافیت مهم دانست و به تولید کننده گان و واردکننده گان ادویه به خاطر در نظر گرفتن کیفیت و معیاری بودن آنان هدایات لازم داده و تأکید کرد که، واردکننده گان و تولیدکننده گان ادویه های بی‌کیفیت در کشور قابل ترحم نیستند.

در ادامه این نشست محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه، این قانون را به خاطر جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی در کشور یک اقدام مهم و ارزنده یاد کرد و بر تطبیق هر چه بیشتر و بهتر آن تاکید کرد.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه افزود که با اجرای درست این قانون، کیفیت مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی به طور قابل توجهی بهبود می‌یابد، قیمت آنها کنترول گردیده و منجر به کاهش بیماری‌ها و رُشد اقتصادی در جامعه خواهد شد.

از سوی‌هم محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در مورد اهمیت و ارزش قانون جلوگیری از قاچاق ادویه، محصولات صحی و مواد غذایی صحبت نموده  و بر واردات و تولید ادویه های با کیفیت در کشور تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

وزارت صحت عامۀ ا.ا.ا به مناسبت هفتۀ جهانی تغذیۀ با شیر مادر، نشست آگاهی‌دهی برگزار کرد

در مراسم که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، مولوی دوست محمد مخلص معین مالی واداری  وزارت مالیه، تعدادی از رئیسان مرکزی وزارت صحت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

۴۵ تن از محصلان بخش نرسنگ انستیتوت علوم صحی هلمند پس از سه سال دوره تحصیلی، فارغ گردیدند

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مولوی محمد نبی حماس معاون والی هلمند، مولوی فضلي احمد شفیع‌الله رئیس صحت‌عامه، نماینده‌گان ریاست معارف و استادان انستیتوت اشتراک داشتند.

رئ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۰:۲۱
Background image

مراسم افتتاحیه سیستم برق آفتابی ۱۰۰ کیلو وات  در شفاخانه ملی و تخصصی ابن‌سینا وزارت صحت عامه  برگزار شد

این سیستم آفتابی با هماهنگی وزارت صحت عامه و با حمایت مالی و تخنیکی اداره انکشافی ملل متحد (UNDP) ساخته شده است که هزینه آن ۱۵۰ هزار دلار آمریکایی می‌باشد.

در  مراسمی که به همین مناسبت. . .

BACK TO NEWS