نظارت از سکتور خصوصی در ولایت ننګرهار

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۶:۴
MOPH

تیم نظارت از تطبیق قوانین صحی ریاست عامه ولایت ننگرهار در نظارتی که از سکتور صحی خصوصی در این‌ ولایت داشتند در نتیجه ۸  معاینه خانه، ۴ لابرتوار، سه باب کلینیک دندان و دو مرکز التراسوند به خاطر نداشتن جواز صحی مسدود گردیدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۵:۹
Background image

در یک تعداد از ولایت‌های کشور، از هفته جهانی تغذیه با شیر مادر گرامی‌داشت به عمل آمد

ریاست های صحت‌عامه ولایت های بادغیس، غزنی، ننگرهار، لغمان، نورستان، پنجشیر، کنر، سمنگان، هلمند، دایکندی و یک تعداد بیشتر از ولایت های دیگر کشور از هفته جهانی تغذیه با شیر مادر گرامی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۴۱
Background image

۱۵۲ تن از رشته های رادیولوژی، تکنالوژی طبی، فزیوتراپی و نرسنگ از انستیتوت علوم صحی پوهاندغضنفر وزارت صحت‌عامه فارغ گردیدند

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، داکتر محمد قاسم عادل رییس انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر و یک تعداد از مسوولان ادارات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۵۲
Background image

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، به ارزش حدود ۵۰۰ هزار دالر امریکایی، تجهیزات طبی، ادویه و وسایل تشخیصی به ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان کمک کرد

صدام حسین عرب، سرطبیب شفاخانه ولایتی بغلان، گفت: که این کمک شامل بیش از ۴۰ قلم تجهیزات طبی، ادویه و ماشین‌آلات پیشرفته تشخیصی است که با دریافت این تجهیزات و ادویه، کمبود امکانات طبی و. . .

BACK TO NEWS