پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی البرز ولایت بلخ برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۳:۸
moph

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، تأسیسات، امور ساختمانی و اداری وزارت صحت عامه و تعدادی نماینده‌گان از شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه بازگشایی داوطلبی وزارت صحت عامه گفتند: «این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکتی که برنده می‌شود خواهان کار بهتر و دقیق به وقت و زمان آن مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه را خواهانیم، چون این پروژه عام المنفعه بوده و ما از جریان کار آن نظارت خواهیم کرد

از سوی‌هم نماینده گان شرکت های ساختمانی، وعده سپردند که در صورت برنده شدن در پروسه آفر گشایی، مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه عمل خواهند کرد.

قابل یاد آوری است که کار پروسه تدارکاتی ایجاد شفاخانه های عمومی نظر به پلان وزارت صحت‌عامه در ۳۱۸ ولسوالی کشور ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۲۸
Background image

از ۲۵ تن متخصصان برای چهار بست تخصصی شفاخانه ولایتی پروان امتحان اخذ شد

به منظور تکمیل چهار بست تخصصی در شفاخانه ولایتی پروان، از ۲۵ تن متخصصان از سوی ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت عامه امتحان اخذ شد. این بست‌ها شامل متخصص داخله عمومی اطفال، متخصص. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۵:۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهیدان با اشتراک بیش از ۱۴۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

۶۲ قلم تجهیزات طبی به مرکز صحی زرغون‌شهر ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر تسلیم داده شد

۶۲ قلم تجهیزات طبی با ارزش مجموعی ۱۱۰ هزار دالر امریکایی، با همکاری وزارت صحت عامه و حمایت مالی اداره UNHCR، برای مرکز صحی زرغون‌شهر ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر تهیه و به این مرکز توزیع. . .

BACK TO NEWS