پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی پرچمن ولایت فراه برگزار شد

این پروسه با حضور داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحتعامه، مسوولان پروسه آفر گشایی و نماینده گان یک تعداد از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.
رییس عمومی پالیسی وپلان، در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، گفت: «این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکت های که برنده میشود خواهان کار بهتر، دقیق به وقت و زمان آن مطابق شرایط وزارت صحتعامه را خواهانیم، چون این پروژه عام المنفعه بوده و ما از جریان کار آن نظارت خواهیم کرد.»
از سویهم نماینده گان شرکت های ساختمانی، وعده سپردند که در صورت برنده شدن در پروسه آفر گشایی، مطابق معیارات وزارت صحتعامه عمل خواهند کرد.
قابل یاد آوری است که کار پروسه تدارکاتی ایجاد شفاخانه های عمومی نظر به پلان وزارت صحتعامه در ۳۱۸ ولسوالی کشور ادامه دارد.