یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «ارزیابی دوسیه جامع اقلام تولیدات داخلی (DMF)» برای کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز گردید

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۴
MOPH

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقاء ظرفیت‌های مسلکی کارمندان، معیاری‌سازی روند ارزیابی دوسیه‌های تخنیکی، تقویت مهارت‌های تنظیمی و بهبود سیستم ثبت اقلام تولیدات داخلی می‌باشد که در این برنامه، برای اشتراک کننده گان موضوعات مهم از جمله انواع DMF، روش‌های ارزیابی، فرمولیشن، لیبل‌گذاری، قیمت‌گذاری و سایر مباحث تخنیکی مرتبط مورد آموزش قرار می‌گیرد.

داکتر ابراهیم شیرزاد، رئیس ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، در این برنامه بر اهمیت ارتقای دانش و مهارت‌های مسلکی کارمندان تأکید نموده و نقش اساسی دوسیه جامع تولید (DMF) را در تضمین کیفیت، شفافیت و مطابقت با معیارهای ملی و بین‌المللی برجسته ساخت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره دهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره دهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

موسسات داخلی و بین المللی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی را در ذخایر معیاری نگهداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۶:۹
Background image

روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در کابل ادامه دارد

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان روند اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در کابل از شفاخانه خان دیدار کرد.

در این دیدار، محترم معین عرضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۶:۵
Background image

برگزاری برنامه آموزشی دو روزه برای پیشگیری از اسهالات حاد آبکی در ولایت پروان

یک برنامه آموزشی دو روزه‌ تحت عنوان مشارکت جامعه (CEP) به منظور جلوگیری از بیماری اسهالات حاد (AWD) برای کارکنان صحی جامعه، رضا کاران و امامان مساجد در تالار کنفرانس‌های ریاست صحت‌عامه. . .

BACK TO NEWS