یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «ارزیابی دوسیه جامع اقلام تولیدات داخلی (DMF)» برای کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز گردید

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۴
MOPH

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقاء ظرفیت‌های مسلکی کارمندان، معیاری‌سازی روند ارزیابی دوسیه‌های تخنیکی، تقویت مهارت‌های تنظیمی و بهبود سیستم ثبت اقلام تولیدات داخلی می‌باشد که در این برنامه، برای اشتراک کننده گان موضوعات مهم از جمله انواع DMF، روش‌های ارزیابی، فرمولیشن، لیبل‌گذاری، قیمت‌گذاری و سایر مباحث تخنیکی مرتبط مورد آموزش قرار می‌گیرد.

داکتر ابراهیم شیرزاد، رئیس ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، در این برنامه بر اهمیت ارتقای دانش و مهارت‌های مسلکی کارمندان تأکید نموده و نقش اساسی دوسیه جامع تولید (DMF) را در تضمین کیفیت، شفافیت و مطابقت با معیارهای ملی و بین‌المللی برجسته ساخت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۹
Background image

به مناسبت گرامی‌داشت از روز استقلال افغانستان، بیرق‌های سفید امارت اسلامی با افتخار و احترام در محوطه وزارت صحت‌عامه به اهتزاز درآمدند

مسئولان وزارت صحت‌عامه به مناسبت این روز بزرگ و پرافتخار استقلال کشور، مراتب تبریکی صمیمانه خود را به همه هموطنان ابراز کرده و از بارگاه خداوند متعال برای استقلال و حاکمیت افغانستان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۳
Background image

به هزینه ۳۰ میلیون دالر امریکایی، یک فابریکه تولید ادویه به نام «دیم فارما» در ولایت هرات افتتاح شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، شماری از مسئولان ادارات امارتی، نماینده‌گان نهادهای بین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۰
Background image

برنامه آموزشی سه‌روزه تطبیق معیارهای اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در زون شمال‌شرق کشور آغاز شد

در این برنامه آموزشی، نمایندگان شفاخانه‌های خصوصی ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و بدخشان اشتراک دارند که در جریان آن، معیارهای مربوط به اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌ها و روش‌های عملی. . .

BACK TO NEWS